Sorum var Sezeryan dogum

• Konbuyu başlatan Rabia İnaltekin
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabia İnaltekin tarafından oluşturulan Sezeryan dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 586 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan dogum
Konbuyu başlatan Rabia İnaltekin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar kolay gelsin benim bebeğimin boynuna çift kordon dolanmış doktor normal doğuma çok zor dedi şuan 36+2gunluk bebeğim benim gibi aynı durumda olun varmiydi acaba tecrubeliler ihtiyacım var size kafaya çok takıyorum sezeryandan da çok korkuyorum
Sezeryanda korkulacak bişey yok canım etraftan duyduğun gibi aşırı bı ağrı sızı olmuyor gözünde büyütme. Kordon konusunda da bebeğinin hareketlerini takip et hareket ettikçe kordon açılabilir de daha çok dolanabilirde hareketleri önemli

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kolay gelsin benim bebeğimin boynuna çift kordon dolanmış doktor normal doğuma çok zor dedi şuan 36+2gunluk bebeğim benim gibi aynı durumda olun varmiydi acaba tecrubeliler ihtiyacım var size kafaya çok takıyorum sezeryandan da çok korkuyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım çocuğun haraketlerini talib et inşaAllah doğuma kadar açılır bende eilk gebeliyimde son aylarda dolanmışı kaç hafdalıkdı hatırlamıyorum sonra acıldı normal doğum yapdım ben ilki bunda da 18hafda dolanmışdı sonra cok şükür acıldı

R

Rabia İnaltekin

Guest
Sezeryanda korkulacak bişey yok canım etraftan duyduğun gibi aşırı bı ağrı sızı olmuyor gözünde büyütme. Kordon konusunda da bebeğinin hareketlerini takip et hareket ettikçe kordon açılabilir de daha çok dolanabilirde hareketleri önemli
Ediyorum canım zaten ama yinede korkuyorum işte

R

Rabia İnaltekin

Guest
Hakkında hayırlısı olsun canım çocuğun haraketlerini talib et inşaAllah doğuma kadar açılır bende eilk gebeliyimde son aylarda dolanmışı kaç hafdalıkdı hatırlamıyorum sonra acıldı normal doğum yapdım ben ilki bunda da 18hafda dolanmışdı sonra cok şükür acıldı
Benim doktor dedi daha açılmaz açılsa da düğüm atar carpraz dolanmış cunki canım ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim yardımcın olsun canım korkutma kendini

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sezaryanda korkulacak bir şey uok canım ben 90 gün önce yaptım sezaryan doğum doğumdn 2 saat sonra ayaktaydım hiç dinlemeye fırsatım olmadı Allah'a şükür şu gün bile ağrım sızım yol

Tüm sayfalar yüklendi.