Sorum var Sezeryan doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Sezeryan doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 374 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan doğum
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3 cü gebeliyim iki çocuğu kendim doğurdum 3 cü hamileliyimde folekil kistim var doktorum ilerde doğumum sezeryan önerdi. Demem o ki sezeryan kötümü? ağrısı olur onu bilyorum sezeryan kaç dakka süryor?

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar 3 cü gebeliyim iki çocuğu kendim doğurdum 3 cü hamileliyimde folekil kistim var doktorum ilerde doğumum sezeryan önerdi. Demem o ki sezeryan kötümü? ağrısı olur onu bilyorum sezeryan kaç dakka süryor?
Nasıl evde mi dogum yaptın ? Normal doğuma öyle dedin galiba canım yarım saatlik bir işlem iğnelerin etkisi geçince haliyle ağrısı oluyor biraz var evet sancılı ağrılı ama çocuğun için deger

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
2 sezeryanim var cnm 3 olucak ameliyat da yarım.yada tam uyutuluyor bunu doktorunla konuşacaksın ben tam uyumayı tercih ettim korktuğum için zaten yarım saat sürüyor ondan sonra ağrı kesici iğneler veriliyor yanında mutlaka bebek bakımından anlayan biri olsun çünkü 5 6 saat hiç bir şekilde ayağa kalkmiyorsun daha sonra sana hemşireler kalkacağın zamanı söylüyorlar o zaman kıyafetlerini giydiriyorlar özeldi benim ki hasta bakicilar giydirdi ama sadece şunu diyim ilk kalkış ve ilk yürüyüş çok acıyor ben hep ağlayarak kalktım ama ondan sonra zamanla ara ara ağrı kesici veriyorlar daha sonra sen zaten alışıyorsun yavas yavaş her 2 saatte bir yanında ki refakatciyla yavaş adımlarla yürümen lazım ne kdar yürürsen o kdar iyi ameliyat yerin için akşama kalkıp kendim yürüdüm yavaş yavaş döndüm yani ilk yürüyüşü atlat gerisi kolay tabi evde ağrıların olucak yatarken kalkarken otururken anı hareketler kacincan dikkat etmen lazım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öncekikle doğum kişiden kişiye fark eder ama ben saat 21:00 da doğuma alındım oğlum 21:20 de karnımdan çıktı ameliyattan ise 21:45 de çıktım ağrının olup olmaması sana bağlı doğumdan 2 saat sonra uyuşukluk gidiyor o ara direk ayağa kalkıp kambur bir şekilde değilde dik bir şekilde yürümen lazım ve ondan sonra bol bol su içmen lazım ne kadar su o kadar sağlık ve onun yanı sıra bolca yürüyüş eğer ağrım var deyip yatarsan 3 ayda iyileşemezsin benden sana tavsiye çok yormayack şekilde yürü doğumdan sonra

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Öncekikle doğum kişiden kişiye fark eder ama ben saat 21:00 da doğuma alındım oğlum 21:20 de karnımdan çıktı ameliyattan ise 21:45 de çıktım ağrının olup olmaması sana bağlı doğumdan 2 saat sonra uyuşukluk gidiyor o ara direk ayağa kalkıp kambur bir şekilde değilde dik bir şekilde yürümen lazım ve ondan sonra bol bol su içmen lazım ne kadar su o kadar sağlık ve onun yanı sıra bolca yürüyüş eğer ağrım var deyip yatarsan 3 ayda iyileşemezsin benden sana tavsiye çok yormayack şekilde yürü doğumdan sonra
Teşekür ederim canım güzel tavsiyeniz için😊

Tüm sayfalar yüklendi.