Sezeryan dogumda uyutuyorlar mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde HirAylin tarafından oluşturulan Sezeryan dogumda uyutuyorlar mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,285 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan dogumda uyutuyorlar mı
Konbuyu başlatan HirAylin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aslisaremira

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim dogumum 16temmuzda sezeryan olucak 1gun önceden yatış yapıyorlarmış komple uyutmalarını istedim daha önce sezeryan olan anneler nasıl geçtiğini anlatabilirimi şimdiden korkmaya başladım
Canım bence genel olmak en iyisi sipinal anestezi baş ağrısı yapıyor benimki belden uyuşma oldu ama sonradan belamı buldum resmen 16 gün boyunca başımı duvarda duvara vuruyordum resmen baş ağrısından sonradan zaten etkisi hep kaldı bende migren yaptı bende ağustosta doğum yapacam allahin izniyle bu sefer ne olursa olsun genel olucam çünkü burda okadar genel olanlar var hiçbirinde baş ağrısı yapmadı

Papatyaa

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim dogumum 16temmuzda sezeryan olucak 1gun önceden yatış yapıyorlarmış komple uyutmalarını istedim daha önce sezeryan olan anneler nasıl geçtiğini anlatabilirimi şimdiden korkmaya başladım
Ben araştırdım çoğu kisi belden anesteziyi istiyormus okudum ve bende onu yaptirmayi düşünüyorum Rabbim size kolay bi dogum nasip etsin

Aslisaremira

Kayıtlı Üye
rank
Ben aydindayim pandemi dolayısıyla belden uyusturuyorlqr ablam Edirne ayni anda dogumlarjmiz onunda belden uyuşturulucak pantemiden sonra ve daha sağlıklı diye bu şekilde yapiliyormus

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence genel olmak en iyisi sipinal anestezi baş ağrısı yapıyor benimki belden uyuşma oldu ama sonradan belamı buldum resmen 16 gün boyunca başımı duvarda duvara vuruyordum resmen baş ağrısından sonradan zaten etkisi hep kaldı bende migren yaptı bende ağustosta doğum yapacam allahin izniyle bu sefer ne olursa olsun genel olucam çünkü burda okadar genel olanlar var hiçbirinde baş ağrısı yapmadı
Bende spinal oldum migrenimde var ama hic bas agrisi yasamadim kahve içtim dogumdan sonra bende sadece bel agrisi oldu oda bir hafta sonra azaldi zamanla kisiden kisiye değişiyor bence kimiside uyusmadim falan diyo 🤷

Tüm sayfalar yüklendi.