Sezeryan günü ne zaman aliniyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur68 tarafından oluşturulan Sezeryan günü ne zaman aliniyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 687 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan günü ne zaman aliniyor
Konbuyu başlatan Nur68
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur68

Nur68

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 29+1 günlük hamileyim ilk oğlum sezeryan oldu şimdi ikinci hamileliğim ve buda sezeryan olacak.Dr gün veriyormuş sezeryan için sizde kaç haftalıkken aliyo bı bilgisi olan var mı ??

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
38 haftada oluyor benim bildiğim kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 29+1 günlük hamileyim ilk oğlum sezeryan oldu şimdi ikinci hamileliğim ve buda sezeryan olacak.Dr gün veriyormuş sezeryan için sizde kaç haftalıkken aliyo bı bilgisi olan var mı ??
38. Haftada alıyorlar cnm ama ben ikinci sezeryanimi 37+5 oldum şimdi 3 . Sezeryan için ayın 11 de doktor ile konuşup gün alacağım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Duruma göre değişiyor canım 39 için konuştuk önce ama 34 den sonra önce çekildi sancı durumuna göre 38 hFta da olabilir

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
38 de olacaktım ama 39 +1de sezeryan oldum degişitor

Tüm sayfalar yüklendi.