Sezeryan hakkında 📢📢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Sezeryan hakkında 📢📢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,570 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan hakkında 📢📢
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya'm

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Can kuşum sen nasılsın hayatim dogurdun Allahım analı babalı büyütsün paşam nadıl sen nasılsın
Sukurler olsun canım benim ❤❤ iyiyiz balım agrilar sızılar var tabi otururken kalkarken bakalm sali gun dikiş kontrolu var boramin kontrolu var😇
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben hasta beziyle çok rahattım 😂😂😂
Vala ben hastanede hep saldim icine je yapayım tuvalete oturamiyosun ki ameliyattan ckinca😂

Sybm

Guest
rank
Sukurler olsun canım benim ❤❤ iyiyiz balım agrilar sızılar var tabi otururken kalkarken bakalm sali gun dikiş kontrolu var boramin kontrolu var😇

Vala ben hastanede hep saldim icine je yapayım tuvalete oturamiyosun ki ameliyattan ckinca😂
Ben salamadım wc dedim hep

Kızımı profil yaptım teyzesi

Kızımı profil yaptım teyzesi

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryana grecek guzellerim aklima gelen bikac bisey soylemek istedim. Ben ozel hastanede hasta bezi vermiyolar diye depend almistim ama hic kullanmadan geri getirdim hastaneden verdiler zaten vermeseler de dependi giymesi baya zor olurdu birinin giydirmesi lazim muhakkak cunku kulot gbi oldugu icin baya egilmek gerek kendimiz mumkun degil giyemeyiz ama hasta bezini 2 kere hasta bakicilar 1 kere annem degistirdi sonra.ben kendim hafif eğilip hemen yapabildim cok daha kolay oldu birde cok daha buyuk oldugu icin daha kulkanisli afedersiniz ben ilk günler hastanedeyken tuvalete oturmak ne mumkun hasta bezine saldim hep hic sızıntı vs olmadi depend kullansaydim kesin sızdırırdı aklinizda bulunsun istedim oldugu gbi geri getirdim dependi. Eve geçince de kanama azaldi gunluk ped takiyorum suan. Onun dışında emzirme sutyeni siddetle alin diyorum benim buyuk kurtaricim oldu cok pratik. Gogus kalkani muhakkak alin oda benim en buyuk kurtaricilarimdan. Baskaaaa🤔🤔 aklima geldikce bilgilendirmeye calisacam canlarım benim ❤😇💋
Ben depend aldım ve hastane de sürekli onu kullandım, hastanede sadece doğumdan çıkınca taktılar onun dışında depend bana daha kullanışlı geldi. Çok rahat giydim çıkardım. 1 paket yetti yine almayı düşünüyorum 🥰

Benim yapıştırmaydı dış bölge de görünür de hiç dikişim yoktu ondan mı rahattım acaba bilmiyorum 🤗 tuvaletimi de yaptım yattım kalktım külot bezi mi de giydim 😅 bi kere kontrole gittim doğumdan sonra onda da ultrasonla baktı kanama var mı diye bidaha çağırmadı bitti gitti iz de kalmadı

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ohh masallah kuzumm🤗🤗bende sali gun gidecem alttan muayene edecem dedi ama hala az da olsa kanama devam ediyor nasil bakacak ya😣
Ben depend aldım ve hastane de sürekli onu kullandım, hastanede sadece doğumdan çıkınca taktılar onun dışında depend bana daha kullanışlı geldi. Çok rahat giydim çıkardım. 1 paket yetti yine almayı düşünüyorum 🥰

Benim yapıştırmaydı dış bölge de görünür de hiç dikişim yoktu ondan mı rahattım acaba bilmiyorum 🤗 tuvaletimi de yaptım yattım kalktım külot bezi mi de giydim 😅 bi kere kontrole gittim doğumdan sonra onda da ultrasonla baktı kanama var mı diye bidaha çağırmadı bitti gitti iz de kalmadı

Sezeryana grecek guzellerim aklima gelen bikac bisey soylemek istedim. Ben ozel hastanede hasta bezi vermiyolar diye depend almistim ama hic kullanmadan geri getirdim hastaneden verdiler zaten vermeseler de dependi giymesi baya zor olurdu birinin giydirmesi lazim muhakkak cunku kulot gbi oldugu icin baya egilmek gerek kendimiz mumkun degil giyemeyiz ama hasta bezini 2 kere hasta bakicilar 1 kere annem degistirdi sonra.ben kendim hafif eğilip hemen yapabildim cok daha kolay oldu birde cok daha buyuk oldugu icin daha kulkanisli afedersiniz ben ilk günler hastanedeyken tuvalete oturmak ne mumkun hasta bezine saldim hep hic sızıntı vs olmadi depend kullansaydim kesin sızdırırdı aklinizda bulunsun istedim oldugu gbi geri getirdim dependi. Eve geçince de kanama azaldi gunluk ped takiyorum suan. Onun dışında emzirme sutyeni siddetle alin diyorum benim buyuk kurtaricim oldu cok pratik. Gogus kalkani muhakkak alin oda benim en buyuk kurtaricilarimdan. Baskaaaa🤔🤔 aklima geldikce bilgilendirmeye calisacam canlarım benim ❤😇💋
Evet canım bende yanıma depend almıştım hem kullanmaya gerek kalmadı hemde giymesi çok zordu bende eve geri getirdim benim kanamam fazla olduğu için ben hastaneden çıkana kadar 5-6 tane kullanmışımdır

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Canimsin senin mesaj dan sonra hemen gidip lohusa kilodu aldım 🤩evdeki kalın pedi de koydum kimseden bişey beklemiyim dedim sağolasın iyiki yazdın canım bu arada gül diye yazıyorum kilit bedeni büyüyünce fiyat da büyüyor Muş onu gördüm bugün 🤣
Allah Allah devlette veriyorlar mı ben yanımdakileri kullandım hep
Iki doğum da zor ama Ilkine gore bu daha rahattı kuzum benim 5 gunluk olduk bugün teyzesi 😇

Aynen hediyem😂😂

Zemzem de verdim cicegim🤭
Oy masallah kuzum:)) Sezeryanin dikişleri daha mı zorluyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah Allah devlette veriyorlar mı ben yanımdakileri kullandım hep

Oy masallah kuzum:)) Sezeryanin dikişleri daha mı zorluyor
Vallahi ben özel de yapicam ama ilk bebekte İnan ped falan kimse demedi aileden bende küçüktüm almamıştım Allah tan hastane veriyorda ama gece ikide bir afedersiniz bı ped alabilirmiyim demek beni utandirmisti şimdi aldım canım hem depend hem lohusa kilodu kalin ped aldım bakalım ne kısmet olursa

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar