Ya bi laf var ya işte bi adam seni vezir de eder rezilde allah kıymetimizi bilen insan çıkartsın hepmizin karşısına ben asala altan almam lafımıda esirgemem işte karsımdaki bana sayısızlık ederse Büyük küçük demem yani ayıpmış falan da dinlemem ben Üzüleceğime karşımdaki üzülsün yada o kafasına taksın. Rabbim de senin de bebeğinde hakkında hayırlısını nasip etsin umarım tavanda istediğin gibi geçerBi adam yüzünden bütün hayatın altüst oluyor öyle pişmanım ki ama kendim ettim kendim buldum.Kendinden düşüğe tamah etmeyeceksin sonra karşındaki senin değerini düşürmeye uğraşıyor sırf egosu zarar görüyor diye.Valla sen benden akıllısın, cesursun helal olsun hiç altta kalma Rabbim yolunu açık etsin![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kötü düşünme sonuçta kurtuldun iyi yada kötü şimdi senin hayatın başlıyor bebeğinle berber oda uzaktan izlesin izliye izliyede ersin inşallah allah geç yada erken onunda burnundan getirisinBi adam yüzünden bütün hayatın altüst oluyor öyle pişmanım ki ama kendim ettim kendim buldum.Kendinden düşüğe tamah etmeyeceksin sonra karşındaki senin değerini düşürmeye uğraşıyor sırf egosu zarar görüyor diye.Valla sen benden akıllısın, cesursun helal olsun hiç altta kalma Rabbim yolunu açık etsin![]()