Sorum var Sezeryan

• Konbuyu başlatan Annebebek__
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Annebebek__ tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 257 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan Annebebek__
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Doğumun mu sezeryan olacak cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğum ise belden aşağı uyuşuyor zaten sen çok bir şey anlamıyorsun yarım saat süren bir şey akşam sancı sızı başlıyor ilk ayağa kalkma yürüme onda ağrı var ama zamanla toparlarsin kısa sürede canım bünye den bünyeye değişiyor ben ilk gün tek başıma tutunarak yürüdüm lavaboya gittim sürekli umarım seninki de acımaz ama evlat için değer ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğum ise belden aşağı uyuşuyor zaten sen çok bir şey anlamıyorsun yarım saat süren bir şey akşam sancı sızı başlıyor ilk ayağa kalkma yürüme onda ağrı var ama zamanla toparlarsin kısa sürede canım bünye den bünyeye değişiyor ben ilk gün tek başıma tutunarak yürüdüm lavaboya gittim sürekli umarım seninki de acımaz ama evlat için değer ❤️

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryanla doğurdum ertesi gün evime geldim çok rahattı ağrım sızım çok olmadı görenler normal doğurdum sanıyordu. Bedenine uygun korse takarsan oh hiç ağrı hissetmezsin

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Epidural yaptıran annişler, sezeryan kesileriniz çok acıdımı? 😅 Sezeryan yapacağımda çok canın acır diyorlar
Sezeryan korkunç birşey değil canım etrafa bakma sana bağlı sonrasında yatar kalkmazsan geç iyileştirsin ayaklanır gayret edersen çabuk iyileşirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar