Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum ise belden aşağı uyuşuyor zaten sen çok bir şey anlamıyorsun yarım saat süren bir şey akşam sancı sızı başlıyor ilk ayağa kalkma yürüme onda ağrı var ama zamanla toparlarsin kısa sürede canım bünye den bünyeye değişiyor ben ilk gün tek başıma tutunarak yürüdüm lavaboya gittim sürekli umarım seninki de acımaz ama evlat için değer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum ise belden aşağı uyuşuyor zaten sen çok bir şey anlamıyorsun yarım saat süren bir şey akşam sancı sızı başlıyor ilk ayağa kalkma yürüme onda ağrı var ama zamanla toparlarsin kısa sürede canım bünye den bünyeye değişiyor ben ilk gün tek başıma tutunarak yürüdüm lavaboya gittim sürekli umarım seninki de acımaz ama evlat için değer
Ben sezeryanla doğurdum ertesi gün evime geldim çok rahattı ağrım sızım çok olmadı görenler normal doğurdum sanıyordu. Bedenine uygun korse takarsan oh hiç ağrı hissetmezsin