Sorum var Sezeryanda tüm mü yarım mı sizce ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Slv tarafından oluşturulan Sezeryanda tüm mü yarım mı sizce ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,494 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryanda tüm mü yarım mı sizce ?
Konbuyu başlatan Slv
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz
Kizlar ben oglumu sezeryan yaptim ama tüm bayilmak istedim korktugum ıcin ama su an etrafimdaik insanlar yarim yap diyo acı hissetmezsjn diyo ben oglumda uyanir uyanmaz karin agrisi cok cektim yarim olunca o agri olmuyo mu birde ben korkuyorum acikcasi ya o andan siz ne dusunuyosunuz sizce hangisi iyi ?
Ben istekli sezeryan oldum pazartesi günü benim gibi kimse korkamaz bence ama belden aşağı uyuşturdular iyi ki de komple bayılmamışım her anı hissettim hemen bitti zaten çok güzeldi rabbime binlerce milyonlarca kez şükürler olsun

Zehrasel29

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben oglumu sezeryan yaptim ama tüm bayilmak istedim korktugum ıcin ama su an etrafimdaik insanlar yarim yap diyo acı hissetmezsjn diyo ben oglumda uyanir uyanmaz karin agrisi cok cektim yarim olunca o agri olmuyo mu birde ben korkuyorum acikcasi ya o andan siz ne dusunuyosunuz sizce hangisi iyi ?
Spinal yap cnm mis gibi hemen bebişide görüyorsun narkoz almaktan iyidir

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum o tamamen açlık durumuns bağlı sanırım sezeryan olmadan önce 12 saatlik bir açlık ve nerdeyse 8 saatlik bir susuzluk çekmen lazım yafa insan bünyesi ile alakalı şahsen ben sezeryana alınacağını 1 saat önce öğrendim açtım ama yinede bir şeyler yemiştim ama hiç bir şey hissetmedim
Teşekkür ederim çiçeğim aklımda bulunsun ❤️😍

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim daha doguma var ama beni cesaretlendirdiniz allah razi olsun hepinizden

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
2 genel 1 belden olmuş biri olarak kesinlikle genel diyorum normalde tansiyonu 10larda gezen ben 12 lerde geziyorum 12 de iyi ama yükselmesine sebep oldu bende o korkudan sonra belden olanları acı hissetmeyen arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum valla

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum şimdi en cok tercih edilen beleden uyuşdurmalıdı hakkında hayırlısı olsun İnşaALLAH 🤲

Ömür'ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk genel anestezi ile oldum ayikmasi vs çok kötüydü canım ya baş ağrısı hele daha zordu kuzenim arkadaşım hep epidural spinal oldu çok memnun kaldılar nasipse ay sonu bende epidural spinal kombinasyonu ile olcam baş ağrısı vs daha az oluyor dediler

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım yarı bayıltmalı yaptırırsan eğer 3-4 litre su ve sade kahve içmen gerekecej bol bol o narkozu atamazsan sana boyun baş ve bel ağrısı olarak geri dönüyor hemde şiddetli bir şekilde şahsen ben içemedim 6 gün kafamı kaldıramadım baş ağrısından baş ağrısı demek hafif kalır öyle bir ağrı yani 4 serum ve ilaçla anca kendime gelebilmiştim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım yarı bayıltmalı yaptırırsan eğer 3-4 litre su ve sade kahve içmen gerekecej bol bol o narkozu atamazsan sana boyun baş ve bel ağrısı olarak geri dönüyor hemde şiddetli bir şekilde şahsen ben içemedim 6 gün kafamı kaldıramadım baş ağrısından baş ağrısı demek hafif kalır öyle bir ağrı yani 4 serum ve ilaçla anca kendime gelebilmiştim
Spinal anestezi olmuştum bu arada şahsen ben tavsiye etmem

Tüm sayfalar yüklendi.