Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sırtıını ve belini desteklicek en az 2 yunuşak yastık koy canım hafif eğimli dur yani ama sana tavsiyem zorlansan dahi öyle uyuman çünkü ne kadar çok kendini aman ağrım var deyip kasarsan o kadar geç toparlarskn kalkarkende hafif sağa yada sola dönüp birinim yavaiça elinden çekmesi
Sırtıını ve belini desteklicek en az 2 yunuşak yastık koy canım hafif eğimli dur yani ama sana tavsiyem zorlansan dahi öyle uyuman çünkü ne kadar çok kendini aman ağrım var deyip kasarsan o kadar geç toparlarskn kalkarkende hafif sağa yada sola dönüp birinim yavaiça elinden çekmesi
Ahahahaa iyi iyi bende ilk yataktan kalkmadan kayrayı emzirdim bugun benimle kalkmasın diye mutfağa gittim ama canım hiç bir şey istemedi oturdum 1 saattir manyak gibi çilek yiyorum çilk tok tutar beni inşallah
Ahahahaa iyi iyi bende ilk yataktan kalkmadan kayrayı emzirdim bugun benimle kalkmasın diye mutfağa gittim ama canım hiç bir şey istemedi oturdum 1 saattir manyak gibi çilek yiyorum çilk tok tutar beni inşallah
Sırtına yastıklarla destek yap tam olarak yatma hafif oturur pozisyonda yat
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr