Sibel abla hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baby l Love you Kübra tarafından oluşturulan Sibel abla hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 771 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sibel abla hakkında
Konbuyu başlatan Baby l Love you Kübra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baby l Love you Kübra
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baby l Love you Kübra

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar sizce Sibel abla neden böle bişey yaptı banada pek inandırıcı gelmedi hep konudan konuya geçti sizce benle aynı görüşte olan var mı hep bir çelişki şimdide hesabı kapalı sizce eşi gercekleri yazdı için kapattirmis olmasın yada doğru söylüyorsa bir insan neden çocuğuna yemin etsin ki ben onu savunmuyorum sadece merak ettim çünkü Sibel abla çok olay olmuştu çok merak etmistik eşi ilede sorunları vardı devamlı küstü filan yani

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar sizce Sibel abla neden böle bişey yaptı banada pek inandırıcı gelmedi hep konudan konuya geçti sizce benle aynı görüşte olan var mı hep bir çelişki şimdide hesabı kapalı sizce eşi gercekleri yazdı için kapattirmis olmasın yada doğru söylüyorsa bir insan neden çocuğuna yemin etsin ki ben onu savunmuyorum sadece merak ettim çünkü Sibel abla çok olay olmuştu çok merak etmistik eşi ilede sorunları vardı devamlı küstü filan yani
Hesabını kendi isteğiyle kapatmadı canım ona kalsa daha durucakti burda uygulama yöneticisi kapattı hesabını ilgi çekmeye çalıştı bunda anlamiycak bişey yok insanlara bu kadar güvenmeyin

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Bildiğim tek şey boşuna üzülmemiz oldu o gece herkes seferber oldu iyi bı haber alabilmek için üzüldük uykumuz kaçtı bugün baktım bikac kişiye hakaret etmiş yaptığı ayıp bana göre her ne olursa olsun herkes sevip saydi merak etti endiselendi küfür haraket yakışmadı ona

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Allah aşkına valla bırakın artık şunu post açıp durmayın ya.. Bunu anca ruh hastası biri yapar oda kendini kanıtladı zaten.. Kocamla barışıyım mı küs kalıp süründüreyim mi diye buraya gelmiş post açıyor. Arkadaş evlenirken burdakilere mi sordun evleniyim mi diye.. Ne yaparsan yap yakında kocama veriyim mi diye de gelip sorar pes artık.. Valla program sibel sayesinde iyice zırvaladı.

Baby l Love you Kübra

Kayıtlı Üye
rank
Ayy artık gerçekten yetmez mi bu kadından sürekli bahsediyorsunuz post açıyorsunuz herkesin kendince derdi sıkıntısı kendisine yetiyor
Fikir almak istedim bn sadece bnde sevmedim hareketlerini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hesabını kendi isteğiyle kapatmadı canım ona kalsa daha durucakti burda uygulama yöneticisi kapattı hesabını ilgi çekmeye çalıştı bunda anlamiycak bişey yok insanlara bu kadar güvenmeyin
Pesss artık kuzum ya nasıl vicdan varsa sibeldede yuhhh yaniiii

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Neden post açıp duruyorsunuz arkadaşlar Sibel’den başka derdiniz yok mu ya yeter gına geldi bir post kapanıyor başka post açılıyor lütfen yeter artık uzatmayın ya vallahi sıkıldık offff

Baby l Love you Kübra

Kayıtlı Üye
rank
Pesss artık kuzum ya nasıl vicdan varsa sibeldede yuhhh yaniiii
Bildiğim tek şey boşuna üzülmemiz oldu o gece herkes seferber oldu iyi bı haber alabilmek için üzüldük uykumuz kaçtı bugün baktım bikac kişiye hakaret etmiş yaptığı ayıp bana göre her ne olursa olsun herkes sevip saydi merak etti endiselendi küfür haraket yakışmadı ona
Çok haklısın cnm yanlış konuştu bnde acaba dedim kocası filan mı baskı yapiyoo tehdit ediyo filan ama yok sanki kendi yapmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden post açıp duruyorsunuz arkadaşlar Sibel’den başka derdiniz yok mu ya yeter gına geldi bir post kapanıyor başka post açılıyor lütfen yeter artık uzatmayın ya vallahi sıkıldık offff
Tmm cnm bu kdr tepki vermene gerek yoktu ben merak ettim hesap birden yok olunca ondan yani acmam

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...