Sicak su torbasi patladi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Sicak su torbasi patladi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,093 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sicak su torbasi patladi
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım cok sukur cok fazla değil ama ayağım ve bacak arasi olduğu için biraz sıkıntılı yerler oturma kalkma hareket yönünden zor oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok saol canim 🌸

Vardi surdum canım hemen acile koştum ardindan pansuman yapılıyor gidip geliyorum her gun daha iyi çok şükür
Anladım canım sevindim fazla olmamasına. Evet haklısın bacakların birbirine sürttükçe birde iç çamaşırın falan sürter sürekli sıkıntı dikkat et artık bir an önce geçer inşallah 🙏

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Ben mahvoldum o zaman 16 yaşındaydım hala izi var

Geçmiş olsun canım bende daha önce çok kullandım şükür patlamadı neden patlıuorki nasıl dikkat edilecek
Cok saol canim. Aslında torbayı kullanmadan evvel içine biraz soğuk su koymak gerekiyormus birde ketldan kaynamış suyu direk torbaya doldurmamak biraz beklemek gerekiyormuş benim hatam uzun yıllardır kullanmadığım su torbam vardi büyük diye onu kullandım galiba eskimiş su torbasını aldım oturdum baskı sıkıştırma fln yapmadan altından yırtıldı dokuldu üstüme

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim korusun.
Cok saol canim. Aminn

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Cok saol canim. Aslında torbayı kullanmadan evvel içine biraz soğuk su koymak gerekiyormus birde ketldan kaynamış suyu direk torbaya doldurmamak biraz beklemek gerekiyormuş benim hatam uzun yıllardır kullanmadığım su torbam vardi büyük diye onu kullandım galiba eskimiş su torbasını aldım oturdum baskı sıkıştırma fln yapmadan altından yırtıldı dokuldu üstüme

Cok saol canim. Aminn
Bunlara bemde hiç dikkat etmiyordum ya ama zaten artık hiç kullanmıyorm heçer umarım biran önce

Tüm sayfalar yüklendi.