Sorum var Sigara içen anne adayları

• Konbuyu başlatan Mahi
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mahi tarafından oluşturulan Sigara içen anne adayları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sigara içen anne adayları
Konbuyu başlatan Mahi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
M

Mahi

Guest
Çok zor bir gebelik sürecinden geçiyorum ve sigarayı bırakamıyorum ilk gebeliğim çok bırakmaya çalıştım defalarca denedim ama başaramıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum bu konuda fikri olan var mı?

Berayy

Kayıtlı Üye
rank
Çok zor bir gebelik sürecinden geçiyorum ve sigarayı bırakamıyorum ilk gebeliğim çok bırakmaya çalıştım defalarca denedim ama başaramıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum bu konuda fikri olan var mı?
Bende içen biriydim çok şükür ilk tiksindiğim şeyler arasında sigara oldu 😂

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ay bende çok içiyordum ama hamile kaldığım il 3 ay sigara kokusundanda tiskinmiştim sonradan içme hissi geldi gene o zaman da 5 aylık falandı eşim evde sigara bırkmazdı akşaö işten gelince 1 2 tane içerdim ay gene canı çekti 😂 neyse sonra doktora sorfuk asla içme dedi bebeğin gelişiminde kilosunda boyunda sorun çıkmadı sonra en hafif sigara kullanmaya başladım ı zamn da bi paket 3 gün gidiyordu 8 aylığı geçti içmeye başladım düzenli ama baya hafif sigara içiyordum su an emziren anneyim çok şükür harat harat içiyorum bebeğimin kırkı çıkana kadar da günde en fazla 2 tane içerdim çok zor bir durum ama bebeğini düşün gelişimi iyi gidiyorsa 4 aylıktan sonra az az içe bilirsin bence ya

Tüm sayfalar yüklendi.