Sık idrara çıkma doğum belirtisi mi
P Peri kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 8 29 Haziran 2021 #1 Sık idrara çıkma doğum belirtisi mi
H Hasret kiselii Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 166 29 Haziran 2021 #2 Peri kızı' Alıntı: Sık idrara çıkma doğum belirtisi mi Genişletmek için tıkla ... Canım bende 36 haftalik hamileyim sik sık idrara gidiyorum normal herhalde bilmiyorum ilk gebelik sen kaç haftaliksin
Peri kızı' Alıntı: Sık idrara çıkma doğum belirtisi mi Genişletmek için tıkla ... Canım bende 36 haftalik hamileyim sik sık idrara gidiyorum normal herhalde bilmiyorum ilk gebelik sen kaç haftaliksin
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 29 Haziran 2021 #3 Hasret kiselii' Alıntı: Canım bende 36 haftalik hamileyim sik sık idrara gidiyorum normal herhalde bilmiyorum ilk gebelik sen kaç haftaliksin Genişletmek için tıkla ... Benimde 27+5 günlük bende de aynı durum var idrar testi felan temiz galiba bebis baskı yapıyor ondan mı diye dusnuyorm
Hasret kiselii' Alıntı: Canım bende 36 haftalik hamileyim sik sık idrara gidiyorum normal herhalde bilmiyorum ilk gebelik sen kaç haftaliksin Genişletmek için tıkla ... Benimde 27+5 günlük bende de aynı durum var idrar testi felan temiz galiba bebis baskı yapıyor ondan mı diye dusnuyorm
H Hasret kiselii Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 166 29 Haziran 2021 #4 Zeynoo' Alıntı: Benimde 27+5 günlük bende de aynı durum var idrar testi felan temiz galiba bebis baskı yapıyor ondan mı diye dusnuyorm Genişletmek için tıkla ... Benim temiz canım dün doktora gittim herşey normal dedi
Zeynoo' Alıntı: Benimde 27+5 günlük bende de aynı durum var idrar testi felan temiz galiba bebis baskı yapıyor ondan mı diye dusnuyorm Genişletmek için tıkla ... Benim temiz canım dün doktora gittim herşey normal dedi
P Peri kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 8 29 Haziran 2021 #5 Zeynoo' Alıntı: Benimde 27+5 günlük bende de aynı durum var idrar testi felan temiz galiba bebis baskı yapıyor ondan mı diye dusnuyorm Genişletmek için tıkla ... Dün hastaneye kontrole gittim bebegimizim kafası gözükmedi ve dr doguma hazır dedi bebek aşagı inmiş yani bu aylarda dogum eden var mı acaba
Zeynoo' Alıntı: Benimde 27+5 günlük bende de aynı durum var idrar testi felan temiz galiba bebis baskı yapıyor ondan mı diye dusnuyorm Genişletmek için tıkla ... Dün hastaneye kontrole gittim bebegimizim kafası gözükmedi ve dr doguma hazır dedi bebek aşagı inmiş yani bu aylarda dogum eden var mı acaba
H Hasret kiselii Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 166 29 Haziran 2021 #6 Peri kızı' Alıntı: Dün hastaneye kontrole gittim bebegimizim kafası gözükmedi ve dr doguma hazır dedi bebek aşagı inmiş yani bu aylarda dogum eden var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Kaç haftaliksiniz
Peri kızı' Alıntı: Dün hastaneye kontrole gittim bebegimizim kafası gözükmedi ve dr doguma hazır dedi bebek aşagı inmiş yani bu aylarda dogum eden var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Kaç haftaliksiniz
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 29 Haziran 2021 #7 Peri kızı' Alıntı: Dün hastaneye kontrole gittim bebegimizim kafası gözükmedi ve dr doguma hazır dedi bebek aşagı inmiş yani bu aylarda dogum eden var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık bebeğin canım
Peri kızı' Alıntı: Dün hastaneye kontrole gittim bebegimizim kafası gözükmedi ve dr doguma hazır dedi bebek aşagı inmiş yani bu aylarda dogum eden var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık bebeğin canım
P Peri kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 8 29 Haziran 2021 #8 Merve_berkk' Alıntı: Kaç haftalık bebeğin canım Genişletmek için tıkla ... 36 haftalık
H Hasret kiselii Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 166 29 Haziran 2021 #9 Peri kızı' Alıntı: 36 haftalık Genişletmek için tıkla ... Doğum falan yaparsan haber ver bende aynı haftadayim
Peri kızı' Alıntı: 36 haftalık Genişletmek için tıkla ... Doğum falan yaparsan haber ver bende aynı haftadayim
P Peri kızı Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 8 29 Haziran 2021 #10 Hasret kiselii' Alıntı: Doğum falan yaparsan haber ver bende aynı haftadayim Genişletmek için tıkla ... Dr her an her şey olabilir dedi
Hasret kiselii' Alıntı: Doğum falan yaparsan haber ver bende aynı haftadayim Genişletmek için tıkla ... Dr her an her şey olabilir dedi