Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamiş anne adayı olarak ve hamiş anneler dualarınıza talibim bu gün benimde dualarınıza eklermisiniz yarın üniversitesi sınavım var. İnş hayirlisyla tüm girenler kazanır içlerine rabbim benide koyar
Hamiş anne adayı olarak ve hamiş anneler dualarınıza talibim bu gün benimde dualarınıza eklermisiniz yarın üniversitesi sınavım var. İnş hayirlisyla tüm girenler kazanır içlerine rabbim benide koyar
Allah yardımcın olsun canım sakin ol emin ol yapılıyor ben ilk deneme maksatlı girmiştim tamamen hiç çalışmadan baya iyi puan almıştım sonra az çalışıp girdim yerleştim istediğim yere okudum bitti şükür yani. Kafan ne kadar rahat gidersen sınava o kadar kolay geçiyor bence umarım hayalini kurduğun yere girecek puanları alırsın
Allah zihin açıklığı versin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Arkadaşlar öncelikle herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Bugün benim için biraz zordu. Okula giriş bölümünde bı anda bayıldım ve çok kötü oldum. Nasıl kaldiriklarini hatırlamıyorum gözümü açtığımda oturtmuşlardi beni. Sonra herkes çok yardımcı oldu polisler ayrı sınav görevlisi ayrı dinlendirdi sakinleştirmeye çalıştı. Sonra sınava girdim çok şükür. Sınav nasıldı sorusu edebiyatı anlatmama gerek yok oku oku bitmeyen metinler. Onun dışında iyiydi.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Arkadaşlar öncelikle herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim. Bugün benim için biraz zordu. Okula giriş bölümünde bı anda bayıldım ve çok kötü oldum. Nasıl kaldiriklarini hatırlamıyorum gözümü açtığımda oturtmuşlardi beni. Sonra herkes çok yardımcı oldu polisler ayrı sınav görevlisi ayrı dinlendirdi sakinleştirmeye çalıştı. Sonra sınava girdim çok şükür. Sınav nasıldı sorusu edebiyatı anlatmama gerek yok oku oku bitmeyen metinler. Onun dışında iyiydi.
Neden böyle olduğumu anlamadım. Ne kadar stres olduysam boynum nasıl ağrıyor eve gelince vücudumu yıkadım duş almaya bile gözüm kesmedi bu saatte kadar uyumuşum yeni kalktım biraz daha iyiyim. Hamilelikten dolayı bayıldım galiba son olrak koşun koşun dediklerini hatırlıyorum polislerin yardım için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Neden böyle olduğumu anlamadım. Ne kadar stres olduysam boynum nasıl ağrıyor eve gelince vücudumu yıkadım duş almaya bile gözüm kesmedi bu saatte kadar uyumuşum yeni kalktım biraz daha iyiyim. Hamilelikten dolayı bayıldım galiba son olrak koşun koşun dediklerini hatırlıyorum polislerin yardım için