Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar 32 haftadsyim ya ben sola hiç yatamiyorum hep orda bnm oğlan ve bnnoraya yatınca asla durmuyr bide kaskatı yapiyr kndimi bir tek sağda rahatım ee böyle olunca bnm sağ tarafta çürümeye başladı düz yatmak sakıncalımu ta nette on dkka dan fazla yatmayın diye çocuk suyunu yutrmis fln geçen dokotra sormayı unuttum ztn bin tane soruyla gdyrm bir tanesini sorabiliom hepsi uçuyor aklımdan
Bebek solunumu zaten amniyon sıvısını yutarak gerçekleştiriyor. Akciğerler amniyon sıvısı ile dolu. Sırtüstü yatmamiz gerekiyor uzun süre çünkü bebeğe giden damarlar tikanabiliyor. Pek onermiyorlar. Bunu sürekli kontrol edemeyiz uyku haliyle illa ki sırtüstü yatarken buluyoruz kendimizi ama zaten doktorlar bunu biliyorlar bilinçli yapmayın dikkat etmeye çalışın diyorlar.
Kizlar 32 haftadsyim ya ben sola hiç yatamiyorum hep orda bnm oğlan ve bnnoraya yatınca asla durmuyr bide kaskatı yapiyr kndimi bir tek sağda rahatım ee böyle olunca bnm sağ tarafta çürümeye başladı düz yatmak sakıncalımu ta nette on dkka dan fazla yatmayın diye çocuk suyunu yutrmis fln geçen dokotra sormayı unuttum ztn bin tane soruyla gdyrm bir tanesini sorabiliom hepsi uçuyor aklımdan