Sorum var Sırt üstü ytmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Sırt üstü ytmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,183 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sırt üstü ytmak
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asra

Tynlyla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 32 haftadsyim ya ben sola hiç yatamiyorum hep orda bnm oğlan ve bnnoraya yatınca asla durmuyr bide kaskatı yapiyr kndimi bir tek sağda rahatım ee böyle olunca bnm sağ tarafta çürümeye başladı 🙄 düz yatmak sakıncalımu ta nette on dkka dan fazla yatmayın diye çocuk suyunu yutrmis fln geçen dokotra sormayı unuttum ztn bin tane soruyla gdyrm bir tanesini sorabiliom hepsi uçuyor aklımdan 😑😑😑
Bebek solunumu zaten amniyon sıvısını yutarak gerçekleştiriyor. Akciğerler amniyon sıvısı ile dolu. Sırtüstü yatmamiz gerekiyor uzun süre çünkü bebeğe giden damarlar tikanabiliyor. Pek onermiyorlar. Bunu sürekli kontrol edemeyiz uyku haliyle illa ki sırtüstü yatarken buluyoruz kendimizi ama zaten doktorlar bunu biliyorlar bilinçli yapmayın dikkat etmeye çalışın diyorlar.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 32 haftadsyim ya ben sola hiç yatamiyorum hep orda bnm oğlan ve bnnoraya yatınca asla durmuyr bide kaskatı yapiyr kndimi bir tek sağda rahatım ee böyle olunca bnm sağ tarafta çürümeye başladı 🙄 düz yatmak sakıncalımu ta nette on dkka dan fazla yatmayın diye çocuk suyunu yutrmis fln geçen dokotra sormayı unuttum ztn bin tane soruyla gdyrm bir tanesini sorabiliom hepsi uçuyor aklımdan 😑😑😑
Ben hiç bi şekilde yatamıyorum heryerim ağrıyor 😔 amuda da kalksak fayda yok 😅

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.