Sizde de oluyor mu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Sizde de oluyor mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,758 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizde de oluyor mu?
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadik
Aramiz da bi hafta v
Aramiz da bi hafta var
maşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤰🏽
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bebegimin cinsiyeti belli mi canim? ben de 16 haftalik hamileyim de o yuzden sordum henuz cinsiyetini de bilmiyorum. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.
Amin inşallah hepimizin doktorum kız dedi 🥰🤰🏽

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah hepimizin doktorum kız dedi 🥰🤰🏽
ayyy masaAllah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin. c.tesi gunu bana da dr kız dedi sonra kararsiz kaldi ufak çıkıntı var haftaya tekrar gel netlesir dedi.. kizim olsun cok istiyorum valla. iki oglum var cunku.. Rabbim cumlemize saglik sihhat versin.

ayyy masaAllah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin. c.tesi gunu bana da dr kız dedi sonra kararsiz kaldi ufak çıkıntı var haftaya tekrar gel netlesir dedi.. kizim olsun cok istiyorum valla. iki oglum var cunku.. Rabbim cumlemize saglik sihhat versin.
Amin inşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla sana nasip etsin inşallah güzelim

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 17 haftalığım bir yere gidemiyorum hemen bi halsizlik mide bulantısı uyku hepsi bi arada ama kendi evime gelince o kadar cok hiperaktif ve rahatım ki ablam demişti geçenler de ne zaman bize gelsen yada anneme gitsek hep boyle bitkinsin kendi evinde değilsin bende farkindayim da neden acaba
Çok normaldir hormonlar değişiyor ben yattigim yerden kalkmak istemiyordum arabaya binemiyordum yolda yürürken bile midem bulanip israf ediyordum ilk defa böyle şeyler yaşadım ilk hamileliğim bu kadar zor geçmemişti 5 ay bitti benim hala midem bulanıp israf ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar