Sorum var Sizlerde durumlar nedir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima-lisa`nın annesi tarafından oluşturulan Sizlerde durumlar nedir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 892 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizlerde durumlar nedir
Konbuyu başlatan Aysima-lisa`nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emir'inAnnesi

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler benim bugün hafifden yalancı sancilar var karnimda geliyor gidiyor
Kuzum nasıl anlıyorsun yalancı sancı olduğunu yürüdükce rahmim ağrıyor karnım aşağı doğru kasiliyor gibi oluyor lavoba da da baskı var gibi azda bel ağrısı var cnm bende bunlar mı yalancı sancı oluyor kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaçıncı haftandasın kuzum benim 37 haftalıkken geldi bi yalancı sancılarım şimdi 39+3 haftaligiz birdaha gelmedi
Yalanci sancılar nasıl anlaşılıyor kuzum çok ağrılı mi

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum nasıl anlıyorsun yalancı sancı olduğunu yürüdükce rahmim ağrıyor karnım aşağı doğru kasiliyor gibi oluyor lavoba da da baskı var gibi azda bel ağrısı var cnm bende bunlar mı yalancı sancı oluyor kuzum

Evet canim böyle baya bi ağrı çekiyorsun ama o 15 20 dk sürüyor sonra bitiyor sanki doğum sancı gibi hissediyorsun ama uzun sürüyor sonra dinlenince geçiyor yalancı sancı

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Cnm yalancı sancı adet sancısı gibi olur ama kısa süreli uzun değil.. eğer 5 dakikada bir tekrar ediyor ve geçmiyorsa gerçek sancidir

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Cnm yalancı sancı adet sancısı gibi olur ama kısa süreli uzun değil.. eğer 5 dakikada bir tekrar ediyor ve geçmiyorsa gerçek sancidir
Cok kasıyor bgun kuzum ya öyle bel ağrısı adet sancısı gibi sancı yok şuan sadece rahmimden yukarı doğru çok kasıyor gülüm

Kuzum her insana göre değişir bazı kişilerde surekli olur bazılarında nadir ben sadece 2 defa yalancı sancı çektim ama benim bebişinde hiç çıkma niyeti yok artik keşke gelse diyorum iyice yoruldum çünkü baya bi ağırlık oluyor bana
Ah kuzum ah valla bende erken gelecek diye korkuyorum baya yaa

Tüm sayfalar yüklendi.