Sorum var Sizlerde durumlar nedir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima-lisa`nın annesi tarafından oluşturulan Sizlerde durumlar nedir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 889 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizlerde durumlar nedir
Konbuyu başlatan Aysima-lisa`nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emir'inAnnesi

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum nasıl anlıyorsun yalancı sancı olduğunu yürüdükce rahmim ağrıyor karnım aşağı doğru kasiliyor gibi oluyor lavoba da da baskı var gibi azda bel ağrısı var cnm bende bunlar mı yalancı sancı oluyor kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yalanci sancılar nasıl anlaşılıyor kuzum çok ağrılı mi
Karnım asgari düşüyor artık hafta geçtikçe. Ve belimde çok ağrı var bugün birde karnım kasılıyor. Gidiyor arada. Bazende ağrı kesilmiyor anneme dediğimde yalancı ağrıların başlamış diyor

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Karnım asgari düşüyor artık hafta geçtikçe. Ve belimde çok ağrı var bugün birde karnım kasılıyor. Gidiyor arada. Bazende ağrı kesilmiyor anneme dediğimde yalancı ağrıların başlamış diyor
Kaç haftaliksin ki kuzum aynı benim durum hiç birsey de yiyip içemiyorum ben ya

Cnm dinlen uzan bı ılık duş al istersen
Yataktan kalkmadım valla kuzum ztn bgun hiç yatınca sorun yok sadece kasiliyor baya sekilde balim

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Cok kasıyor bgun kuzum ya öyle bel ağrısı adet sancısı gibi sancı yok şuan sadece rahmimden yukarı doğru çok kasıyor gülüm

Ah kuzum ah valla bende erken gelecek diye korkuyorum baya yaa
Evt cnm senin erken ama benim zamanım geldi

Tüm sayfalar yüklendi.