Soda içmek?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Soda içmek? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,724 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Soda içmek?
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Okyanusgülü

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Sarıkız iyi canim
Bende beypazarı iyi diye duydum sarıkızı hiç duymadım görmedimde ama yinede güven vermiyor içerikleri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkisi aynı şey değil mi zaten 🤔
İçilebilir nitelikteki herhangi bir suya karbondioksit ve bikarbonat eklendiğinde soda yapılmış olur.Maden suyu ve soda, ikisi de mideyi rahatlatma özelliğine sahiptir ancak sodanın bundan başka hiçbir işlevi yoktur oysa maden suyu aynı zamanda doğal bir mineral deposudur. Dolayısıyla tüketilmesi önerilen doğal maden sularıdır ve sodayla maden suyunu ayırt edebilmek için ürünün üzerindeki etiketi okuyup karar vermek çok önemlidir.

İkisi aynı şey değil mi zaten 🤔
İçilebilir nitelikteki herhangi bir suya karbondioksit ve bikarbonat eklendiğinde soda yapılmış olur.Maden suyu ve soda, ikisi de mideyi rahatlatma özelliğine sahiptir ancak sodanın bundan başka hiçbir işlevi yoktur oysa maden suyu aynı zamanda doğal bir mineral deposudur. Dolayısıyla tüketilmesi önerilen doğal maden sularıdır ve sodayla maden suyunu ayırt edebilmek için ürünün üzerindeki etiketi okuyup karar vermek çok önemlidir.
Kemik gelişimi için diyolar ama beslenerekte buhh yapabilirsiniz gazli iceceklerde soda öneriyolar bende limonlu içiyorum sadesini pek icemiyorum.
Meyveli limonludan içiyorsan iyi değil maden suyuna limon sık istersen 🤭

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canlar eltim hergün soda içiyorsun dimi dedi.. yok dedim niye diye sordum. Çok faydalymş magnezyum demir içeriyormuş nasıl doktorum bunu bana dememişmiş şaşrdı bayaa 😂 neyse doktorumda uzman ztn 😃 bu sodanın ne faydası varmş bilen var mı ya da doktoru öneren ???
Bebegin kemik gelisimi icin cok onemli kuzum her gün icmeye çalış ve kesinlkle beypazari en cok hamilelere faydali olan o

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Sağlık Bakanlığı tarafından Hıfzısıhha laboratuvarlarında tahlil ettirilen 16 maden suyundan 10'unu oluşturan Kızılay, Askoop Kızılcahamam, Kınık, Kuzuluk, Salihli, Şifa, Çınar, Kula, Yıldız ve Çamlık'ta nitrit tespit edildi. Uludağ'ın kaynağından alınan numunesi temiz çıkarken, piyasadan alınanlarda nitrit ve amonyağa rastlandı. Sırma, Sarıkız, Efe, Özkaynak ve Beypazarı marka maden suları ise temiz çıktı.

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bebegin kemik gelisimi icin cok onemli kuzum her gün icmeye çalış ve kesinlkle beypazari en cok hamilelere faydali olan o
Tesekkür ederim🌸

Sağlık Bakanlığı tarafından Hıfzısıhha laboratuvarlarında tahlil ettirilen 16 maden suyundan 10'unu oluşturan Kızılay, Askoop Kızılcahamam, Kınık, Kuzuluk, Salihli, Şifa, Çınar, Kula, Yıldız ve Çamlık'ta nitrit tespit edildi. Uludağ'ın kaynağından alınan numunesi temiz çıkarken, piyasadan alınanlarda nitrit ve amonyağa rastlandı. Sırma, Sarıkız, Efe, Özkaynak ve Beypazarı marka maden suları ise temiz çıktı.
Teşekkür ederim 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.