Sogum alginligi ve nane uagi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Sogum alginligi ve nane uagi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 931 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sogum alginligi ve nane uagi
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 3 gundur perisan halde yatiyorum
Ihlamur, karabiber ,bal, portakal suyu,gul hatmi denemedigim kalmadi oksurukten geniz tikanikligindan kurtulamadim vicks kullanmadim nolur nolmaz diye burnuma nane yagi sursem bi zarari olir mi

Kizlar 3 gundur perisan halde yatiyorum
Ihlamur, karabiber ,bal, portakal suyu,gul hatmi denemedigim kalmadi oksurukten geniz tikanikligindan kurtulamadim vicks kullanmadim nolur nolmaz diye burnuma nane yagi sursem bi zarari olir mi
Canım vicks bilmiyorum ama bende hamileyken çok kötü olmuştum yatak döşek kalkamamistim bol bol limon mandalin portakal yedim bide buynuz pekmezi öksürüğe birebir geliyor canım benim ondan geçmişti hastaneye gittim kaç kez antibiyotik verdi bide boğaz fisfisi gargara ama bı işe yaramadı benim buynuz pekmezi ile geçmişti öksürük canım bide tuzlu suyla boğazını gargara yap bogazindaki mikropları öldürür oda rahatlatır

Tüm sayfalar yüklendi.