Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,550 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Sen böyle dedin nasik üzüldüm Ayşem ya neden bunlara katlaniyorsun bu insanlara ?
Doğum günü için elbisesi bile aldim amcamlar yengemler annesi babası babam abimler gelicekti eşim babamı hiç sevmez neymiş babam doğum gününe neden gelecekmiş gelmesin biz bize kutluyalim bende dedim benm anam babam gelmicek senin ki neden gelsin o zmaan seninkinide eve almam falan filan derken olaylar uzadı sonra senin iyi bir haslanma zamanın geldi galiba dedi olaylar uzadı dedim alt tarafı bir doğum günü olucak o gelmesin bu gelmesin çok saçma ilkez sende görüyorum kimse doğum günü yapıp çağırmıyirmus falan baya uzadı olaylar ağır konuştu falan burda şimdi yazsam eminim kalvte sayısı yetmez bende tamma lanet olsun birşey yapmıyorum dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen böyle dedin nasik üzüldüm Ayşem ya neden bunlara katlaniyorsun bu insanlara ?
Kuzum ikinci evliliklerimiz hayat şartları sabretmeye mecbur ediyor kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doğum günü için elbisesi bile aldim amcamlar yengemler annesi babası babam abimler gelicekti eşim babamı hiç sevmez neymiş babam doğum gününe neden gelecekmiş gelmesin biz bize kutluyalim bende dedim benm anam babam gelmicek senin ki neden gelsin o zmaan seninkinide eve almam falan filan derken olaylar uzadı sonra senin iyi bir haslanma zamanın geldi galiba dedi olaylar uzadı dedim alt tarafı bir doğum günü olucak o gelmesin bu gelmesin çok saçma ilkez sende görüyorum kimse doğum günü yapıp çağırmıyirmus falan baya uzadı olaylar ağır konuştu falan burda şimdi yazsam eminim kalvte sayısı yetmez bende tamma lanet olsun birşey yapmıyorum dedim

O zaten doğum gününü yaptırmamak için uğraşmış gibime geliyor ve başarmışta. Bence vazgeçme ailenide çağır bu eşin bile olsa seni ailenden koparmasına izin verme

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Ya Ayşem sen neler yasiyon bir tanem bu adama ders ver ailenin yanına git sürünsün değerini kıymetini bilsin senin ailene değer saygı göstermeyen insana taviz verme kuzum benden sana tavsiye nedmek. O ya gelmesin ailen bu nasıl insan ve başlarım öyle kocaya ailen bu aile kuzum inan seni çok seviyorum 2. Çocuğu felan yapma

O zaten doğum gününü yaptırmamak için uğraşmış gibime geliyor ve başarmışta. Bence vazgeçme ailenide çağır bu eşin bile olsa seni ailenden koparmasına izin verme
Mervem sokdayim basliyacam böyle kocaya😭

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Öyle ağır sinir bozucu konuştu ki görsen anası daha çocuk 1 yasina girecek Kasım'da bir don almams bizimkiler o kdar durumları iyi olmadığı halde neler aldılar neler yaptılar altın bile taktılar ama onun anası babası kıymetli hep bizimkiler düşman zehir etti herşeyimi ne hevesle aldım elbisesi falan pastasını bile görsel olarak seçmiştim

Kuzum ikinci evlilik ve ailem birdaha bir boşanma kabuletmz asla ah kuzum aileden aziick o şekilde bir destek görsem yapmam mi ah hulyam sabrediyorum işte ama nereye kadar olur bende bilmiyorum
Ya Ayşem sen neler yasiyon bir tanem bu adama ders ver ailenin yanına git sürünsün değerini kıymetini bilsin senin ailene değer saygı göstermeyen insana taviz verme kuzum benden sana tavsiye nedmek. O ya gelmesin ailen bu nasıl insan ve başlarım öyle kocaya ailen bu aile kuzum inan seni çok seviyorum 2. Çocuğu felan yapma

Mervem sokdayim basliyacam böyle koc

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Öyle ağır sinir bozucu konuştu ki görsen anası daha çocuk 1 yasina girecek Kasım'da bir don almams bizimkiler o kdar durumları iyi olmadığı halde neler aldılar neler yaptılar altın bile taktılar ama onun anası babası kıymetli hep bizimkiler düşman zehir etti herşeyimi ne hevesle aldım elbisesi falan pastasını bile görsel olarak seçmiştim
Kuzum bizimkilerde aynı benim kaynanam daha görmeye gelmedi çocuğu lakin ailemin durumu iyi olmadığı halde altınına varana kadar taktılar. O aileni sildirip seni tek başına ezmeye çalışır buna müsade etme

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bizimkilerde aynı benim kaynanam daha görmeye gelmedi çocuğu lakin ailemin durumu iyi olmadığı halde altınına varana kadar taktılar. O aileni sildirip seni tek başına ezmeye çalışır buna müsade etme
Evet aynı dediğin gbi yapmaya çalışıyor canm zaten biliyor ikinci evlilik ailesi destek vermez diye

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Allah razı olsun kuzum bu ikinci evliliklerimiz İnan var ya ikinci evliliklerimiz olmasa yada annem babam başları öne egilmiceklerini bilsem yavrumu alır ben paşa gbi bakarım da işte hayat şartları bir şekilde sabretmeye zorluyor
Ahbe canim Allah guzel baht verseydi 1 ci esinden verirdi isde heyat karsimiza neler cikarar bilmeyiz

Tüm sayfalar yüklendi.