Sorum var Şok oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Şok oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,629 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şok oldum
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Böyle şeylere inmasın doktor değil cnm kadın tıp diye birşey var gitsin doktora görünsün böyle insanlara innmayin
Önceden doktor yoktu ama eşimin babaannesi de karnına kasigina bakarak ağlıyordu hatta bi kadina kist oldugunu soylemis bu yuzden hamile kalamadigini soylemis kadin doktora gitmis ve gerçekten de kist varmış ameliyat olmuş ve hamile kalmış
ben doktora gitmesin fln demiyorum ama eskiler anlıyor

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlar🌺
Karnı ağrıyorsa doktora gitmeli yani bir karnına dokunmakla ne senaryolar yazmış yaşlı teyze 😑 öyle bir durumda gidilmesi gereken yer Hastanedir kendini niye riske atıyor ki sanırsın doktor yok hastane yok ilginç

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım teknoloji gelişti, bununla ilgilenen sağlık kuruluşları var onlara görünmesini tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kadın nasil anlamış ki
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlarnasil.

M.kemal

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar çok yakın arkadaşım 6 7 aydır evli sürekli iştahsız ve karın agrısı vardı 2 gün önce memlekete gitti yaşlı bir kadının yanına göbeğin düşmüş denilmiş sonra elini karnına atmış burda bir sertlik var demiş ve ilişkiden sonra agrın oluyormu demiş kızda oluyor demiş kadında demiş sanki kızlık zarın yırtılmamış gibi duruyor bekar bir bayan gibisin demiş ama ilk gece kanamasıda olmuş kızlar ya ben duyunca çok şaşırdım nasıl hala yırtılmamış gibi dururki bu durumu yaşayan varmı aranızda veya başka bir rahatsızlığı varda kızlık zarınamı benzetildi yardımcı olursanız sevinirim canlar🌺
Valla canım eskiler göbeği düşük olan kadının hamile kalması zor olur dermiş annem bana hep derdi ve dikkat et derdi bunu kızlık zarına baglayani ilk kez duyuyorum 😳 göbek düşüklüğü mide bulantısı iştahsızlık yapar bak bu dogru hatta çoğu Dr bunu bilemiyor eskiler daha iyi biliyor biraz çekme ve masajla yerine geliyor ve insan rahatlıyor. Aslında o göbek düşüklüğü denilen şey de bir damarmis sanırım yerinden oynuyormuş yani annem öyle derdi 🤔

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Bunun kızlik zarıyla alakası yok benm babanem de bakıyor hamile kalmayanlarin göbeğini eliyor ya rahimi düşer ağır iş yapınca yada göbeği benimde de ilk ilişkide kanamam olmadı ama 3 aylık hamileyim hamile kalmadan rahimim düşmüştü yaptı üstüne hamile kaldım

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
8 9 çeşit kızlık zarı var evet bende duydum böyle şeyler var bazıların kızlık zarı geniş oluyor doğum esnasında kızlık zarı bozuluyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Önceden doktor yoktu ama eşimin babaannesi de karnına kasigina bakarak ağlıyordu hatta bi kadina kist oldugunu soylemis bu yuzden hamile kalamadigini soylemis kadin doktora gitmis ve gerçekten de kist varmış ameliyat olmuş ve hamile kalmış
ben doktora gitmesin fln demiyorum ama eskiler anlıyor
Adı üstünde eskiden teknoloji ilerledi artik

Biraz boş bir muhabbet olmuş bana göre elini karnına koyup müneccim gibi şeyler söylemek en iyisini doktor bilir doktora gidip bakılsın öyle her kafadan bir ses çıkar

Tüm sayfalar yüklendi.