Sorum var Sol boşluğumda ağrı

• Konbuyu başlatan Şahika
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şahika tarafından oluşturulan Sol boşluğumda ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 867 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sol boşluğumda ağrı
Konbuyu başlatan Şahika
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gözbebeğim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
1 aylık hamileyim sol tarafımda komple bir ağrı hissi ve sancı var gaz sancısı olabilirmi sizce. Bu aylarda soda içmek zararlımıdır fikir verirmisiniz
Soda içmek zararlı değil canım ama sancın gaz sancısımı bel kısmındamı nerende

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sancının nerde olduğuna bağlı bel mi? Kasık mı ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aslında sol tarafımda boşluğumda kaburgamın arasında gezip duruyo. Evet doktor ultrasonla baktı idrar tahlili yaptı sorun yok diyo ama beni sinir etti huzursuz oluyorum
Büyük ihtimal ya üşüttün yada gaz sancısı kuzum. Maden suyu içmenin bir zararı yok geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
Aslında sol tarafımda boşluğumda kaburgamın arasında gezip duruyo. Evet doktor ultrasonla baktı idrar tahlili yaptı sorun yok diyo ama beni sinir etti huzursuz oluyorum
Canim korkma normaldir benimde öyle ayni aydayiz geçen gün ölecem sandın 2 günde kendisi durdu sadece dinlenmene bak geçecek adet günlerin ya ondan olmadım adet ağrısıdır korkma.

Tüm sayfalar yüklendi.