Sol tarafa yatmak bebege zarar verir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan Sol tarafa yatmak bebege zarar verir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,127 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sol tarafa yatmak bebege zarar verir mi
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SosyalAnne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Ya da neden post acayim elime ne gececik ilk gebeligim bilgizim hepsi bu we cewaplamak zorunda degilsin gormezden gelirsin olur biter abartmaya gerek yok bence kirici olmayada
Ya da neden post acayim elime ne gececik ilk gebeligim bilgizim hepsi bu we cewaplamak zorunda degilsin gormezden gelirsin olur biter abartmaya gerek yok bence kirici olmayada

Cevaplamıyorum zaten farkındaysan 🤗😃
İlk gebelik olabiliyo canım böyle panik şeyler bebek buyuyo oda merak etmiş sende o kadarda yüklenme istersen

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebelik olabiliyo canım böyle panik şeyler bebek buyuyo oda merak etmiş sende o kadarda yüklenme istersen
Sorması normal canım ilk gebelik ama sacma seyler soruyor mantıklı seyler olsa neyse kalp atısını dinlemek zararlı mı diyor boyle bi soru varmı 🙄

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum eline ne gecıyor da sabah pembe kan var dedin ama kalp atsını dinlemek zararlı sonra yatma sekli daha oncekılerı hıc demıyom bi kac kere de yazdım hatta sakınan goze cop batar diye ilk olabilir ama gereksiz sorular soruyorsun ezilmeyecenı sende cok iyi bılıyon
Canim tekrar soyluyorum isine gelmiyorsa gormezden gel seni zorlayan mi war cewapla
Bilmiyorum eline ne gecıyor da sabah pembe kan var dedin ama kalp atsını dinlemek zararlı sonra yatma sekli daha oncekılerı hıc demıyom bi kac kere de yazdım hatta sakınan goze cop batar diye ilk olabilir ama gereksiz sorular soruyorsun ezilmeyecenı sende cok iyi bılıyon

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İrmakcim canım seni çok iyi anlıyorum da bu kadar kasma kendini yoksa bu 5 ayın geçmek bilmez sen zaten belliki çok dikkat ediyosun bu kadar kasma Bu dünyada yiyecek bir ekmeği içecek bir suyu varsa Allah onu gönderir bol bol dua et Takma kafana kadar bu kadar oda doğar yarın büyür bişey olmaz korkma panikleme 😊

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Sorması normal canım ilk gebelik ama sacma seyler soruyor mantıklı seyler olsa neyse kalp atısını dinlemek zararlı mı diyor boyle bi soru varmı 🙄
Benim ne tur sorunlarim oldugunu neden stres oldugumu bilemezsin dimi cok saygisizsin gercekten icin cok pis senin bu burdan bile belli ediyorsun sende benim gibi 8 sene sonra cocuk sahibi olsan stres olursun diyorum ya icin pis senin

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Benim ne tur sorunlarim oldugunu neden stres oldugumu bilemezsin dimi cok saygisizsin gercekten icin cok pis senin bu burdan bile belli ediyorsun sende benim gibi 8 sene sonra cocuk sahibi olsan stres olursun diyorum ya icin pis senin sakin
Bende tekrar soyluyorum cevaplamıyorum zaten nasıl biliyorsan oyle yat emi gülüm
Senin gibi cahil egolu birinin bilgisine ihtiyacim yok zaten isine bak

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...