Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haftalık kontrolüme gidemedim salı günü randevum vardı pazartesi iptal ettiler başka hastaneden randevu da bulamıyorum doğurdum doğurucam ne doktor bulabiliyorum ne hastane bide koca denilen odunumsu yaratıkla tartışıp duruyorum 1 haftadır kendime gelmeye çalışıyorum baya karışık ortam
Güzel kızıma kavuşmaya son 10 gün inanamıyorum nasıl geçti bu kadar zaman aşırı duygusal aşırı halsiz garip bir haldeyim sadece günler bşr an önce gelsin istiyorum sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı
Ayyyy senn adina bende cok heyecanlyim canim benimmm allahın izniyle sen gir cik sonra sira bende guzelim insallah hersey istedigin gibi olur yuzduk yuzduk sonuna geldik rabbim kolaylaştırsın insallah
Ayyyy senn adina bende cok heyecanlyim canim benimmm allahın izniyle sen gir cik sonra sira bende guzelim insallah hersey istedigin gibi olur yuzduk yuzduk sonuna geldik rabbim kolaylaştırsın insallah
Güzel kızıma kavuşmaya son 10 gün inanamıyorum nasıl geçti bu kadar zaman aşırı duygusal aşırı halsiz garip bir haldeyim sadece günler bşr an önce gelsin istiyorum sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı
Normal olunca öyle oluyor heralde günler bitiyor ama kuzuların keyfine kalmış hoş sezaryanda da gün belli diye sevinirsin ama bazı yaramaz sıpalar o günü bile beklemez her türlü keyilferine kaldık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi