Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim hiç oturmadim ki 9 ay boyunca nedense bünye sürekli iş yapmak istiyor çok şükür o yüzden ödem filan oluşmadı inşallah doğumum kolay olur bebek artık çıkmak istiyor galiba iki güne bir sancım geliyor aşağı baskı yapıyor çıkacak gibi
Vallabenımkı de oyle çok oynak som hafta hastanede kontrolde her gelen doktor çok oynak normal mi dıye sorardı ama benım zilli gelmedi eşim bana bakar zaten gelmez yerı rahat anası nasıl yıyo doyuruyor derdı
Vallabenımkı de oyle çok oynak som hafta hastanede kontrolde her gelen doktor çok oynak normal mi dıye sorardı ama benım zilli gelmedi eşim bana bakar zaten gelmez yerı rahat anası nasıl yıyo doyuruyor derdı
Çok hareketli ler gerçekten hayırlısı bakalım hele dursun durabildigi kadar ablası bisekilde çıktı içerde kalmadı buda çıkar heralde kışlayacak hâli yokya içerde