Kizlar merhaba 39+3 um bugün kontrolüm vardı bebeğin kafası aşağı dönük ama hiç inmemiş bağırsakları dolmuş artık kaka yapması yakın suyu birazcık azalmış doktor pazartesi yine bakcak ama büyük ihtimal o gün sezeryan yapcak normal olsun çok istemiştim korkuyorum sezaryndan ilk gebeliğim bu ya bı de öyle bişey ki doğum şekli baskısından sanırım çok etkilenmisim normal doguramiycam die kendimi sucluyorum eksik kötü hissettim kendimi saçma biliyorum ama engel olamadım sanki o sanciyi cekmeyince anne olamiycam gibi
Tabiki bebeğimin sağlığı herşeyden önemli ama korku da var lütfen sezaryen olan anneler tecrübelerini yazabilir mi çok mu zor bebişle ne zaman kendiniz ilgilenbiliyosunuz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
Bu arada doktorum bu 4 gün içinde sen yine de yürü merdiven in çık şansımızi deneyelim dedi iner mi ki acaba
Bu arada doktorum bu 4 gün içinde sen yine de yürü merdiven in çık şansımızi deneyelim dedi iner mi ki acaba

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi