Sorum var Son. Hafta muayneleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Son. Hafta muayneleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,547 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son. Hafta muayneleri
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canlarim hiç bir şekilde randevu alamadim en erken tarih 25 diyor ve ben sabah gittim muayene olmak için beni saat 4 kadar beklettiler ben muayene olmadan geri eve geldim ağlıyorum suanda napacagimi bilmiyorum bundan sonra😪😪
Kuzum bende bugün randevusuz gittim normal sıra alarak muayene oldum

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Canlarim hiç bir şekilde randevu alamadim en erken tarih 25 diyor ve ben sabah gittim muayene olmak için beni saat 4 kadar beklettiler ben muayene olmadan geri eve geldim ağlıyorum suanda napacagimi bilmiyorum bundan sonra😪😪
Bende 38 haftalik oldum ve son randevum ayin 2.de idi..bir daha randevum yok,Türkiye ile farkli burasi,ne zman sancim,suyum veya nişan gelirse gidecegim ayin 22 sine kadar doğmazsa...ama hareketi falan guzel oldugu süre sıkıntı yok dedi..bekliyorum bakalimm

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende bugün randevusuz gittim normal sıra alarak muayene oldum
İyi yapmissin canim minnagin durumu nasıl sen nasilsin doğum tarihini soyledimi?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 38 haftalik oldum ve son randevum ayin 2.de idi..bir daha randevum yok,Türkiye ile farkli burasi,ne zman sancim,suyum veya nişan gelirse gidecegim ayin 22 sine kadar doğmazsa...ama hareketi falan guzel oldugu süre sıkıntı yok dedi..bekliyorum bakalimm
Yaa bende ayni durumdayim işte

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İyi yapmissin canim minnagin durumu nasıl sen nasilsin doğum tarihini soyledimi?

Yaa bende ayni durumdayim işte
Çok şükür kuzum bebiş de bende iyiyiz doğum tarihi belli deil

Yakışıklı nasıl canım doktor tahminğ doğum vs gün söyledi mi
Çok şükür iyiydi kuzum doğum belli deil kuzum ne zaman olacağı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok şükür kuzum bebiş de bende iyiyiz doğum tarihi belli deil

Çok şükür iyiydi kuzum doğum belli deil kuzum ne zaman olacağı
Anladım canım benim doktorum tahmini şu haftalarda olur vs diyordu da ondan sordun kuzum. Hğmeyranın sonuçları çıkmadı demi henüz

Tüm sayfalar yüklendi.