Son kez isim postu 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Son kez isim postu 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,117 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Son kez isim postu 🤭
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sizi sonn kez sıkıyorum kızlarrr😄
Sizcee hangi isim daha iyi?

•Ahsen
•Berra
•Bilge
Berra 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahsen ismi Kur'an'da geçer. Ahsen'i takvim: en güzel şekil anlamı üzerinden bilinmektedir. Üstelik Ahsen kelimesi Kur'an-ı Kerim'de toplamda 50 ayette geçer. Hem kız hem de erkek çocuklar için kullanılabilecek en özel ve güzel isimler arasında yer almaktadır.

Ahsen 💕
Ya anlamı ne kadar güzelmiş 😍

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Evet kuzum kız isimleri bakıyordum cinsiyet belli olmadan önce ahsen de aklımda vardı 💕
Ben ilk kez duydum kuzum burda 🤭 ama cidden anlamı güzelmiş rabbim vereceği isimle büyümeyi nasip wtsin inşallah 🤲🏻

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Rabbim minik Muhammed'i de ismi ile büyütsün inslalah kuzum 😍. Yakışıklı azıcık daha bekleuip gelsin 🤭
Aminn 🤲 yüreğim ağzıma geliyor bazen işte o hissi biliyorsun kuzum, her gebelik farklı oluyor kimisi 40.haftada bile gelmezken bizimkilerde aceleci oluyor hakkımızda hayırlısı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıkla Sıhatle Gelsin İnşallah Pasa❤💚🤲🤗🤭
Aminn 🤲 Allah razı olsun kuzum 😘

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aminn 🤲 yüreğim ağzıma geliyor bazen işte o hissi biliyorsun kuzum, her gebelik farklı oluyor kimisi 40.haftada bile gelmezken bizimkilerde aceleci oluyor hakkımızda hayırlısı olsun
Bilmem mi kuzum şükür Kayra durdu 32 den önce gelecek diye aklım çıkmıştı gelmesi bir şey değil o küçük vücudu dayanamaz diye korkuyordum hep Allah'ım dualarımı, dualarımızı kabul etti de şimdiye kadar bekledi. Şimdi benim dualarım senin ve miniğin için Rabbim kabul etsin inşallah yakışıklı oğlun gününden önce gelmez 🤲🏻♥️ Allah'ım hiç bir anneye yaşatmasın o korkuyu 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.