Ben yaz kıs böyleyim vallaa napiyim sıkıntı geliyor 😂 BaNa da bende öyleyim eşimde kızıp duruyor 😀😀
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 4 Şubat 2023 #11 Sümeyra❣️' Alıntı: Ben yaz kıs böyleyim vallaa napiyim sıkıntı geliyor Genişletmek için tıkla ... BaNa da bende öyleyim eşimde kızıp duruyor
Sümeyra❣️' Alıntı: Ben yaz kıs böyleyim vallaa napiyim sıkıntı geliyor Genişletmek için tıkla ... BaNa da bende öyleyim eşimde kızıp duruyor
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 4 Şubat 2023 #12 ÖzLemce33' Alıntı: BaNa da bende öyleyim eşimde kızıp duruyor Genişletmek için tıkla ... Aynen
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 4 Şubat 2023 #13 Sümeyra❣️' Alıntı: Aynen Genişletmek için tıkla ... Aynen canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 4 Şubat 2023 #14 Sümeyra❣️' Alıntı: Kızlar e nabizdaki sonuç bu sabah baktım çıkmış düşünceleriniz nedir? Bugün kasıklarıma iğne batıyor sanki çok ağrıyor sizce sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi günü hayırlı haberlerle gel inşallah canım üsutme kendini çok dikkat et
Sümeyra❣️' Alıntı: Kızlar e nabizdaki sonuç bu sabah baktım çıkmış düşünceleriniz nedir? Bugün kasıklarıma iğne batıyor sanki çok ağrıyor sizce sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi günü hayırlı haberlerle gel inşallah canım üsutme kendini çok dikkat et
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 4 Şubat 2023 #15 Gamze Hümeyra' Alıntı: Pazartesi günü hayırlı haberlerle gel inşallah canım üsutme kendini çok dikkat et Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım hakkımda hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum olmuşa ve ölmüşe çare yok kesin usuttum ya halı yıkadım kaç gün önce ondan
Gamze Hümeyra' Alıntı: Pazartesi günü hayırlı haberlerle gel inşallah canım üsutme kendini çok dikkat et Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım hakkımda hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum olmuşa ve ölmüşe çare yok kesin usuttum ya halı yıkadım kaç gün önce ondan
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 4 Şubat 2023 #16 Sümeyra❣️' Alıntı: İnşallah canım hakkımda hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum olmuşa ve ölmüşe çare yok kesin usuttum ya halı yıkadım kaç gün önce ondan Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum hakkında hayırlısı inşallah bir ara gene gebelikten şüphe edip test yapmıştın yanılmıyorsam eğer 3 4 ay filan olmuştur dimi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kuzum hakkında hayırlısı inşallah bir ara gene gebelikten şüphe edip test yapmıştın yanılmıyorsam eğer 3 4 ay filan olmuştur dimi Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum kesin üşütmusundur insan ayağından üşütür zaten dikkat et kendine hele birde gebelik kesinlesir ise daha çok dikkat etmen lazım
Sümeyra❣️' Alıntı: İnşallah canım hakkımda hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum olmuşa ve ölmüşe çare yok kesin usuttum ya halı yıkadım kaç gün önce ondan Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum hakkında hayırlısı inşallah bir ara gene gebelikten şüphe edip test yapmıştın yanılmıyorsam eğer 3 4 ay filan olmuştur dimi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kuzum hakkında hayırlısı inşallah bir ara gene gebelikten şüphe edip test yapmıştın yanılmıyorsam eğer 3 4 ay filan olmuştur dimi Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum kesin üşütmusundur insan ayağından üşütür zaten dikkat et kendine hele birde gebelik kesinlesir ise daha çok dikkat etmen lazım
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 4 Şubat 2023 #17 Sümeyra❣️' Alıntı: İnşallah canım hakkımda hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum olmuşa ve ölmüşe çare yok kesin usuttum ya halı yıkadım kaç gün önce ondan Genişletmek için tıkla ... Hamilemisin şimdi anlamadim
Sümeyra❣️' Alıntı: İnşallah canım hakkımda hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum olmuşa ve ölmüşe çare yok kesin usuttum ya halı yıkadım kaç gün önce ondan Genişletmek için tıkla ... Hamilemisin şimdi anlamadim
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 4 Şubat 2023 #18 Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kuzum hakkında hayırlısı inşallah bir ara gene gebelikten şüphe edip test yapmıştın yanılmıyorsam eğer 3 4 ay filan olmuştur dimi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Aynen kuzum kesin üşütmusundur insan ayağından üşütür zaten dikkat et kendine hele birde gebelik kesinlesir ise daha çok dikkat etmen lazım Genişletmek için tıkla ... Aynen 7 ay önce test yaptım silikti kan verdim sonuç 0 di Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Hamilemisin şimdi anlamadim Genişletmek için tıkla ... Pazartesi günü tekrar kan vericem artış olursa evet
Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kuzum hakkında hayırlısı inşallah bir ara gene gebelikten şüphe edip test yapmıştın yanılmıyorsam eğer 3 4 ay filan olmuştur dimi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Aynen kuzum kesin üşütmusundur insan ayağından üşütür zaten dikkat et kendine hele birde gebelik kesinlesir ise daha çok dikkat etmen lazım Genişletmek için tıkla ... Aynen 7 ay önce test yaptım silikti kan verdim sonuç 0 di Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Hamilemisin şimdi anlamadim Genişletmek için tıkla ... Pazartesi günü tekrar kan vericem artış olursa evet
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 4 Şubat 2023 #19 Sümeyra❣️' Alıntı: Aynen 7 ay önce test yaptım silikti kan verdim sonuç 0 di Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Pazartesi günü tekrar kan vericem artış olursa evet Genişletmek için tıkla ... Ayyy ne güzel
Sümeyra❣️' Alıntı: Aynen 7 ay önce test yaptım silikti kan verdim sonuç 0 di Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Pazartesi günü tekrar kan vericem artış olursa evet Genişletmek için tıkla ... Ayyy ne güzel
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 4 Şubat 2023 #20 Sümeyra❣️' Alıntı: Aynen 7 ay önce test yaptım silikti kan verdim sonuç 0 di Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Pazartesi günü tekrar kan vericem artış olursa evet Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum hayırlı haberlerle inşallah
Sümeyra❣️' Alıntı: Aynen 7 ay önce test yaptım silikti kan verdim sonuç 0 di Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Şubat 2023 Pazartesi günü tekrar kan vericem artış olursa evet Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum hayırlı haberlerle inşallah