Sonunda cinsiyet ogrendim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hanifeylcnygt tarafından oluşturulan Sonunda cinsiyet ogrendim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,414 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sonunda cinsiyet ogrendim
Konbuyu başlatan Hanifeylcnygt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nerdeyse 31 haftalık oldum cinsiyet bilmiyordum biri kız biri erkek diyordu dün kesin bir şekilde erkek olacağını öğrendim doktor çok net bir şekilde erkek dedi artık belirsizlik içinde değilim 😊
İyi iyi maşallah canım sende ona göre hastane çantani hemen hazırla olur mu küçük değilmiş bebişin heran herşey olabilir bende 30 haftaligim çantam hazır sayılır Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😍🌺

Hanifeylcnygt

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun canım gözün aydın hayırlı bir evlat olur inşallah 🥰❤️💞🧡💙💜
Amin canım Allah razı olsun 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi iyi maşallah canım sende ona göre hastane çantani hemen hazırla olur mu küçük değilmiş bebişin heran herşey olabilir bende 30 haftaligim çantam hazır sayılır Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😍🌺
Evet artık başlayacağım hazırlığa sezeryan olduğum içinde günler azaldı artık 😍

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
31. Haftaya kadar nasıl öğrenilmez hayret ediyorum. Bence göremeyen doktor işini bilmiyordur. Ben şüpheyle yaklaşırdım.

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nerdeyse 31 haftalık oldum cinsiyet bilmiyordum biri kız biri erkek diyordu dün kesin bir şekilde erkek olacağını öğrendim doktor çok net bir şekilde erkek dedi artık belirsizlik içinde değilim 😊
Hayırlı olsun gözün aydın keske bende bi an önce öğrensem insan merak etmiyor degil😋 senin az kalms sag salim sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsn rabbim,♥️

Hanifeylcnygt

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun gözün aydın keske bende bi an önce öğrensem insan merak etmiyor degil😋 senin az kalms sag salim sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsn rabbim,♥️

Sevindim canım.Sağlıkla al kucağına prensini inşaAllah😊
Amin canım çok sağol bütün annelerimiz sağ-salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 😊

Tüm sayfalar yüklendi.