Beta HCG sonucum 3707.19 buna göre kaç haftalık oluyor ?
G Gökçen Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 53 8 Temmuz 2022 #1 Beta HCG sonucum 3707.19 buna göre kaç haftalık oluyor ?
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Temmuz 2022 #2 Gökçen' Alıntı: Beta HCG sonucum 3707.19 buna göre kaç haftalık oluyor ? Genişletmek için tıkla ... 5 haftalık oluyor kuzum
Gökçen' Alıntı: Beta HCG sonucum 3707.19 buna göre kaç haftalık oluyor ? Genişletmek için tıkla ... 5 haftalık oluyor kuzum
G Gökçen Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 53 8 Temmuz 2022 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: 5 haftalık oluyor kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kadın doğum uzmanin gitmem lazım dha oncede kürtaj oldum daha gidemedim kese var mı yok mu dıe kafamda deli sorular
Gamze Hümeyra' Alıntı: 5 haftalık oluyor kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kadın doğum uzmanin gitmem lazım dha oncede kürtaj oldum daha gidemedim kese var mı yok mu dıe kafamda deli sorular
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Temmuz 2022 #4 Gökçen' Alıntı: Teşekkür ederim kadın doğum uzmanin gitmem lazım dha oncede kürtaj oldum daha gidemedim kese var mı yok mu dıe kafamda deli sorular Genişletmek için tıkla ... Bu haftalarda kese görünür kuzum ama bebek görünmeyebilir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Gökçen' Alıntı: Teşekkür ederim kadın doğum uzmanin gitmem lazım dha oncede kürtaj oldum daha gidemedim kese var mı yok mu dıe kafamda deli sorular Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Gökçen' Alıntı: Teşekkür ederim kadın doğum uzmanin gitmem lazım dha oncede kürtaj oldum daha gidemedim kese var mı yok mu dıe kafamda deli sorular Genişletmek için tıkla ... Bu haftalarda kese görünür kuzum ama bebek görünmeyebilir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Gökçen' Alıntı: Teşekkür ederim kadın doğum uzmanin gitmem lazım dha oncede kürtaj oldum daha gidemedim kese var mı yok mu dıe kafamda deli sorular Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
G Gökçen Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 53 8 Temmuz 2022 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bu haftalarda kese görünür kuzum ama bebek görünmeyebilir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Rica ederim kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet olabilir ama işte gitmem lazım ama gidemedim canm dha randevu yok nasıl ypcam bilememdim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bu haftalarda kese görünür kuzum ama bebek görünmeyebilir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Rica ederim kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet olabilir ama işte gitmem lazım ama gidemedim canm dha randevu yok nasıl ypcam bilememdim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Temmuz 2022 #6 Gökçen' Alıntı: Evet olabilir ama işte gitmem lazım ama gidemedim canm dha randevu yok nasıl ypcam bilememdim Genişletmek için tıkla ... Randevu yok ise özele git kuzum ordan bakın
Gökçen' Alıntı: Evet olabilir ama işte gitmem lazım ama gidemedim canm dha randevu yok nasıl ypcam bilememdim Genişletmek için tıkla ... Randevu yok ise özele git kuzum ordan bakın
G Gökçen Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 53 8 Temmuz 2022 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Randevu yok ise özele git kuzum ordan bakın Genişletmek için tıkla ... İnslh Dr bulurum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Randevu yok ise özele git kuzum ordan bakın Genişletmek için tıkla ... İnslh Dr bulurum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Temmuz 2022 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Randevu yok ise özele git kuzum ordan bakın Genişletmek için tıkla ... Yada acile git ordan seni doğumhaneye yönlendirirler bakarlar orda ultrason Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Gökçen' Alıntı: İnslh Dr bulurum Genişletmek için tıkla ... İnşallah
Gamze Hümeyra' Alıntı: Randevu yok ise özele git kuzum ordan bakın Genişletmek için tıkla ... Yada acile git ordan seni doğumhaneye yönlendirirler bakarlar orda ultrason Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 Gökçen' Alıntı: İnslh Dr bulurum Genişletmek için tıkla ... İnşallah
G Gökçen Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 53 8 Temmuz 2022 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yada acile git ordan seni doğumhaneye yönlendirirler bakarlar orda ultrason Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 İnşallah Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum iste grevdeler bayram sonrası
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yada acile git ordan seni doğumhaneye yönlendirirler bakarlar orda ultrason Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Temmuz 2022 İnşallah Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum iste grevdeler bayram sonrası
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 8 Temmuz 2022 #10 Gökçen' Alıntı: Bilmiyorum iste grevdeler bayram sonrası Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum grevdeler diye dedim acile git diye
Gökçen' Alıntı: Bilmiyorum iste grevdeler bayram sonrası Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum grevdeler diye dedim acile git diye