Soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Zeynep 123 tarafından oluşturulan Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 425 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Soru
Konbuyu başlatan Zeynep 123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Zeynep 123

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar aranızda aşılama olan var mı ben hiç olmadım olmayı düşünüyorum özel de nasıl olur nasıl bi süreçtir ücret ne kadar gidiyor sonuç alan var mı?

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar aranızda aşılama olan var mı ben hiç olmadım olmayı düşünüyorum özel de nasıl olur nasıl bi süreçtir ücret ne kadar gidiyor sonuç alan var mı?
Kuzu önce devlette git bence benim abimler devlette 3 kere deneme yaptı ücretsiz sonra İstanbul da Memorial hastanesi bahçelievler e gittiler ama ücret yüksekti benim. Gördüğüm kadarıyla yengem karnına iğne ile ilaç yapıyordu hani şeker yüklemesi yapan kardeşlerimiz varya onlar gibi ama devlet yapıyor mutlaka araştır ucretsizmis rabbim hayirlisiyla doğal yollardan hamile kalmani nasip etsin 🙏💕💐
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

SGK Raporu Olan Hastaların Bulundurmaları Gereken Evrak Listesi
  • Tüp bebek heyet raporu aslı
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği (eşlere ait)
  • SGK prim bordrosu.
  • Eşlere ait kimlik fotokopisi.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi. Kuzu mutlaka Google yaz tüp Bebek yapan devlet hastaneleri İstanbul da Kanuni Sultan Süleyman hastanesi yapıyormuş ben atamadım buradan mutlaka bak bunlarda giderken götürmen gereken evraklar mis

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.