Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar 39 haftaligim doktor norml dgm dedi bn norml dgmdn cok korkuyorum pazrtzi kontrolm var doktora sezaryn olmk istdegimi soylesem ypr mi ne der acama aciilmam sancim da yok
Kizlar 39 haftaligim doktor norml dgm dedi bn norml dgmdn cok korkuyorum pazrtzi kontrolm var doktora sezaryn olmk istdegimi soylesem ypr mi ne der acama aciilmam sancim da yok
Devlet pek tercih etmiyor ama özel hastaneye gidiyorsan yaparlar. En sağlıklısı normal doğum aslında yinede karar senin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Devlet hastanesi mecburi olmadığı sürece sezeryan tercih etmiyor kuzum yinede gittiğin doktora danışabilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
cnm iyi günler neden sezeryana gerek duyup bicak altına giriyorsun ki cnm mecbur olmadigin surece normal dogum en güzeli ben iki tane normal dogum yaptim gayette kolay ve güzel geçti cnm sende bebisinle yeni doğmuş gıbı oluyorsun aynı cnm doğumdan sonra da hiçbir ayrin sizin kalmıyor ve o doğum ani o kadar guzel ve ozel ki tatlim tavsiyem normal dogum cnm ama yine de sen bilirsin balım Allah in izni ile tez zmn da sagliklica alırsın yavrunu tatlim
normal doğum kadar güzel bir şey varmı yaa o his başka tarifi yokki Allah dayanma güç kuvvet veriyor onca insan normal doğum yapıyor senmi yapamıycaksin biraz internetten araştırıp bak normal doğum ile sezaryen doğum arasındaki farkı yani mecburi olmayana kadar sezeryan tercih etme canım yinede senin kararın kuzumm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi