Sorular bitmiyor bende 💫😉

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra yeşil tarafından oluşturulan Sorular bitmiyor bende 💫😉 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,014 kez görüntülenmiş, 85 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorular bitmiyor bende 💫😉
Konbuyu başlatan Esra yeşil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla yuvarlanıp gidiyorum kuzum agirlasdikca yoruluyorum bı sag tarafımda toplaniyo galiba orası hep ağrıyo yaniyo gibi anlamadm senin nasıl gidiyo canım varmi bı sıkıntın
Sancı çekiyorum ve dediğinin topa tıp aynısı banada oluyor sağ tarafta popisi ile eziyet ediyor resmen bana 🤦🏻‍♀️

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Sancı çekiyorum ve dediğinin topa tıp aynısı banada oluyor sağ tarafta popisi ile eziyet ediyor resmen bana 🤦🏻‍♀️
Bende bilmiyorumki canım poposumu sırtımı dayiyo orda hep bı sertlik var cuma günü gitcem tekrar dokdora ntsye sokacak sanirim

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bende bilmiyorumki canım poposumu sırtımı dayiyo orda hep bı sertlik var cuma günü gitcem tekrar dokdora ntsye sokacak sanirim
Yaa bende Çarşamba gidecem haftaya o zaman 35+4 oluyoruz sanırım yeniden nst ye başlar şu 4 haftadır sokmuyor sancı olmuyor diye ama bakalım

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Yaa bende Çarşamba gidecem haftaya o zaman 35+4 oluyoruz sanırım yeniden nst ye başlar şu 4 haftadır sokmuyor sancı olmuyor diye ama bakalım
Benimki tekrar bı bakacam dedi kuzum geçen hafta güzel cikdi ama bakalım ne olacak o ntsde hareket ettikçe aşağıya bı baskı oluyo anlatamam ozaman hissediyorum sanciyi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Benimki tekrar bı bakacam dedi kuzum geçen hafta güzel cikdi ama bakalım ne olacak o ntsde hareket ettikçe aşağıya bı baskı oluyo anlatamam ozaman hissediyorum sanciyi
Alt taffaa demi 🤦🏻‍♀️ 2 gündür bende öyleyim şuan bile Kayra harakett ettikçe ayıptır söylemesi her yerinde sancı oluyor hele de alt tarafım da dün 2 3 kez oturamadin bile anı sancidsn bakalım hayırlısı 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.