Sorum var Sorum var anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Sorum var anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 655 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var anneler
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben 32+2 günlük gebeyim fakat dün gece kasigim kalp gibi atıyordu ve bebeğimin hareketleri durmak bilmedi bugün öğlene doğru geçti kasık ağrım fakat şimdide belimin boşluğu sanki adet goruyormusum gibi bir ağrı var ve karnım sert bebekli toplasti yoksa sancimi bilemedim 😔

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar ben 32+2 günlük gebeyim fakat dün gece kasigim kalp gibi atıyordu ve bebeğimin hareketleri durmak bilmedi bugün öğlene doğru geçti kasık ağrım fakat şimdide belimin boşluğu sanki adet goruyormusum gibi bir ağrı var ve karnım sert bebekli toplasti yoksa sancimi bilemedim 😔
Dinlenmeyle geçiyorsa korkma canım kendini yormuş olabilirsin ya da enfeksiyon olabilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kendini çok yorma dikkat et ağrıların devam eder ise doktora görün

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Anladım ablam tesekur ederim ❤️
biraz sicak suyla duş al eger agrin artarsa dogum sancisidir gecerse korkmana gerek kalmaz yalanci sancidir gulum dogum sancisi sicakta artar normal sanci da sicakta gecer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum kendini çok yorma dikkat et ağrıların devam eder ise doktora görün
doktorlar söyler agrin oldugunda sicak suyla duş al eger agrin artatsa dogumun baslamiştir eger azalirsa hic gelmene gerek yok diye benim doktor öyle soylerdi annemlerde öyle diyolardi ben inanmazdim doktorda aynisini soyleyince her sancida banyoya gider duş alirdim rahatlardim

Tüm sayfalar yüklendi.