Sorum var Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gözbebeğim tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,332 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Gözbebeğim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 7hafta 5günum ama hiçbir belirtim yok mide bulantısı hiç yok acaba nedendir korkmaya başlıyorum. Acaba boş gebelik dedi ondan midir. 😣
Kuzum endişe etme bazı gebeler hiç belirti yaşamıyor da bazıları sonradan yaşıyor herkesin farklı oluyor benimde hiç bulantım filan olmadı
Boş gebelik mi dediler

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7hafta 5günum ama hiçbir belirtim yok mide bulantısı hiç yok acaba nedendir korkmaya başlıyorum. Acaba boş gebelik dedi ondan midir. 😣
Kuzum korkma bazı gebeliklerde hic bir belirti olmaz sende daha yeni belki ilerleyen günlerde başlayacaq sana dokdor ne dedi boş gebelik deyib sene

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Canm rahat ol bende de belirti yoktu ilk 3 ay boyunca gebemiyim anlamıyordum bile anca doktora gidince bebeğin burda deyince anliyrdm gebeliği🤣🤣 3 aydan sonra ara ara kasık ağrısı gibi şeyler oluyordu

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum endişe etme bazı gebeler hiç belirti yaşamıyor da bazıları sonradan yaşıyor herkesin farklı oluyor benimde hiç bulantım filan olmadı
Boş gebelik mi dediler
Doktor öyle dedi gün verdi hafta inş görürüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canm rahat ol bende de belirti yoktu ilk 3 ay boyunca gebemiyim anlamıyordum bile anca doktora gidince bebeğin burda deyince anliyrdm gebeliği🤣🤣 3 aydan sonra ara ara kasık ağrısı gibi şeyler oluyordu
İnş benimde görürüm bende kaşık ağrısı var başka bi şey yok

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun Kız benimde hiç bir şeyim yok çok şükür sadece mememde arı vee baya bi halsizlik var hiç bir şey yapmak gelmiyo içimden buna da şükür kusma hiç hoş değil emin oll😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.