‼️Sorumsuz doktor ‼️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan ‼️Sorumsuz doktor ‼️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,664 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ‼️Sorumsuz doktor ‼️
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim 💕🙏
Canım benim kızda küçük doğabilir önlem alalım demişti doktorum son 3 veya 4 haftamız kalmıştı 2 haftada 800 gr aldı yediklerimi yazayım inşallah iyi gelir her gün avokado 3 veya 4 tane muz pekmez günde iki haşlanmış yumurta bol kaşar peynir 🤲

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben pekmez kuru pasta kebap makarna bulgur ekmek pirinç sucuklu yumurta kaşarlı tost 4 buçuk kilo dogdu
Oy yerim onu maşallah 🧿
Canım sıkıntı yapma kaşar peyniri ve yoğurt bir haftada baya kilo aldırır. Ancak genelde doktorun söylediğinden yüz iki yüz gram daha zayıf doğuyolar
Inşallah canımsın herkesin yazdığını not alıyorum her gün zorluyup kendimi yiyicem 🙏❣️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kızda küçük doğabilir önlem alalım demişti doktorum son 3 veya 4 haftamız kalmıştı 2 haftada 800 gr aldı yediklerimi yazayım inşallah iyi gelir her gün avokado 3 veya 4 tane muz pekmez günde iki haşlanmış yumurta bol kaşar peynir 🤲
Canimsin iyiki ihtiyaç listesine bunları yazdirmisim ezbere inşallah 8 günde kilo alır çok teşekkür ederim 🙏💕

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim 💕🙏
Sen yine beslenmene dikkat et cnm 🤲bazı bebekler ne yersen ye almıyo bazısı da su içsen bebeğe gidiyo küveze artık kiloya göre degil bi çok doktor emme refleksi ve ciger gelişimine göre alıyo İnşAllah gerek kalmaz yine de çok strese girme moral çok önemli

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kilosu iyi olsada ben hep yazıyprum burada bilgi paylaştıkça faydalı olsun diye ama 39.haftaya girmeden zaten sezeryan olmamalı planlı değil bebek gelmek istesiğinde hormonlar salgılanmaya başladığında sezeryan olsa hatta daha iyi olur canım inşallah bebeğinde zamanında normal kilosuna kavuşur
Amin çok teşekkür ediyorum bende erken doğsun istemiyorum haklısın ❣️🙏

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canm makidende makinaya degisiyo ultrason makinası yeniyse tm kilosu çıkar ztn ama sen yinede süt yumurta et balık ceviz muz peynir bol bol tuket doğumuna kadar 3 kiloyu geçer

Tüm sayfalar yüklendi.