‼️Sorumsuz doktor ‼️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan ‼️Sorumsuz doktor ‼️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,681 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ‼️Sorumsuz doktor ‼️
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım ama benimki de zar zor plsada 2 900 doğdu. Çok şükür Bi sıkıntısı olmadı. Allahın izniyle seninde öyle olur önemli olan sağlıklı şekilde beslenmek ve morelini yüksek tutmak. Bu hayırlı günlerde dua edelim hiçbir şeycikler olmaz 😍
Amin 🙏💕 inşallah canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkinci doktorun doğru söylediği ne malum ki?
Ikinci doktor beni EKG nst kan a anestezi doktoru na yolladı ya o daha bilgili diye düşündüm canım 🤣ilgilendi benimle

Sen yine beslenmene dikkat et cnm 🤲bazı bebekler ne yersen ye almıyo bazısı da su içsen bebeğe gidiyo küveze artık kiloya göre degil bi çok doktor emme refleksi ve ciger gelişimine göre alıyo İnşAllah gerek kalmaz yine de çok strese girme moral çok önemli
Canımsın haklısın ❤️ vallahi zorluyordum kendimi muz sut hep başcu kitabı gibi hep yanimdaydi doktor 2600 diyince dedim ben mi o kadar kilo aldım bebek hiç almadı 🤣

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim 💕🙏
Canım ben 38 haftamda Doğum yaptım 2650gr doğdu küvezde de kalmadı ertesi gün taburcu olduk şuan 2 aylık bebeğim gayet sağlıklı kilosunu da emdikçe aldı çok şükür korkma kötü şeyler düşünme 🙏🏻

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm vlla bnmde aynıydı 36 haftada 2500 Gr her sabah yumurtalı pekmez yedim 37.3 gittgimde 3135 olmuş dedi doktor bide bazen tahin de yiyordum onunda iicne pekmez koyup onuda tükettim başka bişey yemedim bunlr dışında insllh seninkide kilo alir

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm vlla bnmde aynıydı 36 haftada 2500 Gr her sabah yumurtalı pekmez yedim 37.3 gittgimde 3135 olmuş dedi doktor bide bazen tahin de yiyordum onunda iicne pekmez koyup onuda tükettim başka bişey yemedim bunlr dışında insllh seninkide kilo alir
Canımsın inanıyorum inşallah senin ve tecrübe li anneler sayesinde 10 Şubat'ta gidince doktor da şaşırır Ne yedin der sanal market geldi komidinin üzeri fındık ceviz pekmez muz kızların yazdığı herşeyi aldım zorlanıyorum yerken ama yiycem hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 💕😘💐

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın inanıyorum inşallah senin ve tecrübe li anneler sayesinde 10 Şubat'ta gidince doktor da şaşırır Ne yedin der sanal market geldi komidinin üzeri fındık ceviz pekmez muz kızların yazdığı herşeyi aldım zorlanıyorum yerken ama yiycem hepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 💕😘💐
İnsllah 🤲cnm sende iyiki varsın❣️😘🤗

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktor banada kilosu az demişti ceviz o bu ne bulduysam yedim yinede kilo almadı 2900 doğar dedi 2850 doğdu ama küçük doğmasımdan korkma çabuk toparlıyo şuan 2 aylık 5300 grm oldu bile sorun etme kendine

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktor banada kilosu az demişti ceviz o bu ne bulduysam yedim yinede kilo almadı 2900 doğar dedi 2850 doğdu ama küçük doğmasımdan korkma çabuk toparlıyo şuan 2 aylık 5300 grm oldu bile sorun etme kendine
Canimsin haklısın zaten migdem almiyo yanıma koydum hepsini bunlar bitene kadar yerim bakarım ben kilo alırsam yine normale dönerim canım benim oğlum 3300 doğmuştu 37+3 günlük ken sonra doğumdan sonra şişi gitti 2970 Gr kaldı 1ay sonra da sütüm den dolayı kilo almıştı çocuk doktoru görunce beğenmişti haklısın canım bunları da yiyim bakiyim kilo almazsa akışa birakicam 💕🙏😘

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim 💕🙏
Balım kaşar cok aldırıyormuş duzenli ye bak dene ayin 10una kadar alacak insallah

Canimsin haklısın zaten migdem almiyo yanıma koydum hepsini bunlar bitene kadar yerim bakarım ben kilo alırsam yine normale dönerim canım benim oğlum 3300 doğmuştu 37+3 günlük ken sonra doğumdan sonra şişi gitti 2970 Gr kaldı 1ay sonra da sütüm den dolayı kilo almıştı çocuk doktoru görunce beğenmişti haklısın canım bunları da yiyim bakiyim kilo almazsa akışa birakicam 💕🙏😘
Sakin ol kuzucum sen moral bozmak yok ❤

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Genel olarak ultrasonda bebeklerin kilosu net olmuyo farkli oluyo çünkü tahmini oluyo asagi yukari yani arada fark olmasi normal sirf bu yüzden iki doktora gitmek istemiyorum kafa karistiriyolar hepsi baska bir şey söylüyo Allah sağlikla kucağınıza aldırsın inşallah stres yapmak yerine düzenli ve sık sık beslenin yiyin bol bol su için.

Tüm sayfalar yüklendi.