Küveze koymaları için hiç bir neden yok canım senin gittiğin Dr bebeğin suyuyla berar 3kg demiş çünkü aynı şey benimde başıma geldi . Özele doktoruma her ay düzenli gidiyordum ve bana bebeğin kilosu 3kg 450 Gr dedi doğuma gittiğimde bebeğim 2 kg 850 gramla doğdu 38+6 da doğum yapmıştım bide . Sen moralini hiç bozma daha iki hafta var ve bebeğinin kilosu küveze girmek içinde fazla yani o dün gittiğin dr saçmalamış biraz canım moralini hiç bozma bu istediklerini düzenli ye sağlığın içinde önemli gerisi Allah'a kalmışKızlar 31 ocakta düzenli gittigim doktor a 36 Haftalık Ken gittim 3 kg dedi bebek için 14subatta gel dedi kan tahlili için dün gece çok ağrım vardı başka bı doktor a gittim sabah bebek 2600 Gr dedi kan idrar tahlili yaptı nst bağladı EKG çekti yarın anestezi doktoru ile görüş bebek küçük olmasaydı 14subatta alırdık ama şimdi alsak kuvezde kalacak dedi 10 Şubat'ta gel bakalım bebek kilo almış mi dedi 10 Şubat a kadar bebeğin kilo alması için herşeyi denemem lazım sanal market ten alış veriş yaptim et ye pekmez muz kaşar peyniri süt dedi diğer doktor öyle diyince dedim cinsiyeti ne bari ona da bakın kız dedi ama çok moralim bozuldu 2600 nasıl olur ekmek pirinç makarna tatlı sakın yeme bebek kilo alsın diye dedi hızlı kilo nasıl alır bebek şimdi den herkese teşekkür ederim![]()