Sosyal Yardım ...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hira'mm tarafından oluşturulan Sosyal Yardım ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,848 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sosyal Yardım ...
Konbuyu başlatan Hira'mm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar sosyal yardım başvurusu yapmak istiyorum nereye başvurmam gerekiyor veya hamilelere özel yardımlar varmış nasıl başvurabilirim acaba

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar sosyal yardım başvurusu yapmak istiyorum nereye başvurmam gerekiyor veya hamilelere özel yardımlar varmış nasıl başvurabilirim acaba
İl yada ilçenin nerdeysen kuşum aile we sosyal hizmetlere qidiyosn. Kaldın ewde siqortali yoksa qebelikte yardım alabiliyosn warsa wermiyorlar boşa zahmet etme kusum

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
İl yada ilçenin nerdeysen kuşum aile we sosyal hizmetlere qidiyosn. Kaldın ewde siqortali yoksa qebelikte yardım alabiliyosn warsa wermiyorlar boşa zahmet etme kusum
Canım benim kızım küçük evden çıkamıorum pek online başvuru yapmak istiyorum ama hiç yapmadığım için pek anlamıyorum sigortamızda yok bu arada

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamilelere özel yardım ne bilmiyorum ama bulunduğun ilde aile sosyal politikalar bakanlığı başvur yada bulunduğun il ve ilçe de belediye ye baş vurabilirsin İnan başka bilmiyorum 183araya bilirsin

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamilelere özel yardım ne bilmiyorum ama bulunduğun ilde aile sosyal politikalar bakanlığı başvur yada bulunduğun il ve ilçe de belediye ye baş vurabilirsin İnan başka bilmiyorum 183araya bilirsin
Hamilelere her ay para yardımı veriliyormuş sigotasızlara sadece bende onu yeni duydum bitanem bide 183 daha önce aramıştım bi türlü hat düşmüyo

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelere her ay para yardımı veriliyormuş sigotasızlara sadece bende onu yeni duydum bitanem bide 183 daha önce aramıştım bi türlü hat düşmüyo
Ben ilk defa duydum canım rabbim yardımcın olsun bak burası Beylikdüzü burayı arasan onlar sana bilgi verir canım
Aile Sosyal Politikalar Beylikdüzü Ek Hizmet Birimi
4,1(43)
Kurumsal Ofis · Beylikdüzü/İstanbul
Şu anda açık
(0212) 871 51

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Gebelik maaşını diyon sanırım sağlık ocağından hemşireye söylersin hamilelik maaşına kaydolmak için belge istiyorum veriyor sana onu alıp sosyal yardımlaşmaya veriyorsun kaydediyorlar Bn öyle ysptım 15 20 gün içinde yatar dediler

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar