Sosyal Yardım ...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hira'mm tarafından oluşturulan Sosyal Yardım ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,848 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sosyal Yardım ...
Konbuyu başlatan Hira'mm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sigortalılar olmuyor cnm sadece sadece sigortasızlar Bn sigortasızım ondan yararlana biliyorum daha yatmadı param. ama eli kulağında yatar bu günlerde önceki hamileliğimde de almıştım

Gebelik Yardımı Ne Kadar 2021?

Anne adaylarına gebelikleri boyunca sağlık kontrollerine düzenli bir şekilde gitmeleri şartıyla aylık 45 TL ödeniyor.

Anne adayları; doğumun hastanede gerçekleşmiş olması halinde ise tek seferli olmak suretiyle 100 TL şartlı doğum yardımı alabiliyorlar.

Lohusalık döneminde de sağlık kontrollerini aksatmayan annelere ise 2 sefer 45 TL yani toplamda 90 TL ödeniyor.

Yani 2021 yılında gebelik yardım parasının 35 TL’den 45 TL’ye çıkarıldığını söyleyebiliriz. Bu çok az doğru mu canim

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sigorta lilar yada sigortasızlar mi yararlanıyor bilgin var mı
Şartlı gebelik yardımına başvuru şartlarını aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:

• Annenin ve eşinin düzenli ve sigortalı bir işinin olmaması
  • Anne adayının şartlı gebelik yardımına hamilelik süresi içerisinde yani doğum gerçekleşmeden önce başvurmuş olması
  • Başvurunun yapıldığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının başvuru sahibinin ihtiyaç sahibi olduğunu onaylaması
  • Anne adayının Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen günlerde sağlık kontrollerine gitmesi

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Eğer sigortasızsan sende yapabilirsin erdenlöcnm oluyor. kızımda hamileliğim boyunca toplam 415 lira mı ne öyle bişey çekmiştim bunda daha çekmedim ama bu günlerde çekerim herhalde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gebelik Yardımı Ne Kadar 2021?

Anne adaylarına gebelikleri boyunca sağlık kontrollerine düzenli bir şekilde gitmeleri şartıyla aylık 45 TL ödeniyor.

Anne adayları; doğumun hastanede gerçekleşmiş olması halinde ise tek seferli olmak suretiyle 100 TL şartlı doğum yardımı alabiliyorlar.

Lohusalık döneminde de sağlık kontrollerini aksatmayan annelere ise 2 sefer 45 TL yani toplamda 90 TL ödeniyor.

Yani 2021 yılında gebelik yardım parasının 35 TL’den 45 TL’ye çıkarıldığını söyleyebiliriz. Bu a rketimçok az doğru mu canim
100 tl yi bilmiyorum duymadım ama öbürleri doğru ben almıştım ama ebenalırken 35 ti şimdi yükselmiş 45 olmuş bu attığın yazıya göre ben 2020 alıyordum hamileliğim o zaman dı

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik maaşını diyon sanırım sağlık ocağından hemşireye söylersin hamilelik maaşına kaydolmak için belge istiyorum veriyor sana onu alıp sosyal yardımlaşmaya veriyorsun kaydediyorlar Bn öyle ysptım 15 20 gün içinde yatar dediler

Gebelik maaşını diyon sanırım sağlık ocağından hemşireye söylersin hamilelik maaşına kaydolmak için belge istiyorum veriyor sana onu alıp sosyal yardımlaşmaya veriyorsun kaydediyorlar Bn öyle ysptım 15 20 gün içinde yatar dediler
Canım sosyal yardımlaşmaya derken kaymakamlığa mı veriyoruz belgeyi bide para aylıkmı yatıo pttden mi çekicez biraz fazla soru sordum canm ama kusura bakma ilk defa başvuru yapıcağım için pek bimiorum

Son düzenleme:
M

Mutlu anne

Guest

@Canım sosyal yardımlaşmaya derken kaymakamlığa mı veriyoruz belgeyi bide para aylıkmı yatıo pttden mi çekicez biraz fazla soru sordum canm ama reibakma ilk defa başvuru yapıcağım için pek bimiorum
Önemli değil cnm sorabilirsin nolcak adliye ye gidersin orda sosyal yardımlaşma bölümü var artık hangi kattaysa bulur orda kim sorumluysa ona verirsin. Ben kızımda hamileyken PTT den çekiyordum ama şimdi değişmiş PTT kartı olanlar atm den çekicek bnm PTT kartım var o yüzden atm den çekerim bundan sonra. E devletten bakıyorum Bn yatmış sa en yakın atm ye gidip çekiyom

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Önemli değil cnm sorabilirsin nolcak adliye ye gidersin orda sosyal yardımlaşma bölümü var artık hangi kattaysa bulur orda kim sorumluysa ona verirsin. Ben kızımda hamileyken PTT den çekiyordum ama şimdi değişmiş PTT kartı olanlar atm den çekicek bnm PTT kartım var o yüzden atm den çekerim bundan sonra. E devletten bakıyorum Bn yatmış sa en yakın atm ye gidip çekiyom
Çok teşekkür ederim canm anladım peki bu başvuruyu e devlet üzerinden yapabiliyor muyuz acaba kızım küçük dışarı çıkamıyorum pek ondan dolayı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar