Sorum var Soyuk içklər

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gözəlqiz tarafından oluşturulan Soyuk içklər başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 326 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Soyuk içklər
Konbuyu başlatan gözəlqiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank
Bu havada hasta eder seni bebeğe birşey olmaz plasenta onu koruyor zaten. Yazın olsa dondurmada yenir soguksuda içilir canım ben çok içtim çok yedim çünkü hava sıcak seni hasta etmez. Bu havalarda bence soğuk tüketme çünkü hastaneler ne bakıyor ne ilaç veriyorlar

gözəlqiz

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bence içme kendin hasta olursun ben o hatayı yaptim öksürük hala var ciğerim kopuyor resme. Dikkat et
Tamam abla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasilsin İnşəAllah düzəlir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasilsin İnşəAllah düzəlir
Kuzum bence içme kendin hasta olursun ben o hatayı yaptim öksürük hala var ciğerim kopuyor resme. Dikkat et
İnşəAllah düzəlirsin abla

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bu havada hasta eder seni bebeğe birşey olmaz plasenta onu koruyor zaten. Yazın olsa dondurmada yenir soguksuda içilir canım ben çok içtim çok yedim çünkü hava sıcak seni hasta etmez. Bu havalarda bence soğuk tüketme çünkü hastaneler ne bakıyor ne ilaç veriyorlar
Katılıyorum. Kış aylarında dikkat etmek lazım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum arkadaşa hasta olursan parol hariç ilaç vermiyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar