spormu diyetmi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aselcik tarafından oluşturulan spormu diyetmi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,544 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı spormu diyetmi?
Konbuyu başlatan Aselcik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
İkisi kombin olunca sağlıklı kilo verirsin canım 🤗🤗 sürekli spor yapıp çok yersen işe yaramaz diyet yapıp spor yapmazsan sarkarsın 😕 o yüzden beraberce yapacaksın mecburen ve diyet yapma diyet ile giden kilolalar geri gelir. Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazan. Mesela kahvaltı dışında ekmeği minimuma indir makarna pilav tarzı yiyecekleri belli günlerde ufak porsiyon olarak tüket. Bol yeşillik sebze yeşil çay alışkanlık haline getir. Gunde bır saatde spor yaparsan süper olur. Ve şekeri uzak tut hayatından haftada bir defa tüket tatlıyı ve hamur işini 🤗
zaten ekmeği kahvaltı hariç başka öğün yemiyorum canım şekeri de azalttım hamur işi de 2 hafta 3 haftada bir yaparım yani fazla yemiyor aslında işte benim dogum kiloların geldimi gitmiyo yani yoksa hemen herseye kilo alan biri değilim limonu çok severim yani hep tuketirim tatlida ayda 1 aslında doğum kilom gitse ne diyet ne spor ihtiyacım olmayacak

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
zaten ekmeği kahvaltı hariç başka öğün yemiyorum canım şekeri de azalttım hamur işi de 2 hafta 3 haftada bir yaparım yani fazla yemiyor aslında işte benim dogum kiloların geldimi gitmiyo yani yoksa hemen herseye kilo alan biri değilim limonu çok severim yani hep tuketirim tatlida ayda 1 aslında doğum kilom gitse ne diyet ne spor ihtiyacım olmayacak
Doğum kilosu için spor ve sağlıklı beslenme beraber olmalı bence 🤗 inşallah kısa sürede gider tüm kilolalar 😅

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Doğum kilosu için spor ve sağlıklı beslenme beraber olmalı bence 🤗 inşallah kısa sürede gider tüm kilolalar 😅
insallah insallah
insallah

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
kızlar ya bir türlü zayifliyamiyorum boyumda kisa🤣 tombik tombik dolaniyom hiç sevmiyom bu halimi spormu yoksa diyetmi hangisiyle daha iyi kilo verilir zayiflamam lazım valla hamile gibi dolaniyom iğrenç bi görüntü valla zayiflamam şart 🌝
Canim bmm ayni durumdan muzdaribiz keske yapabilsekte spor ve diyet ayni anda cok guzel olucak ama nerde yemek gorunce icimdeki kucuk canavarlar dayanamiyommmmmm diye bagiriyor resmen😁😁

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Canim bmm ayni durumdan muzdaribiz keske yapabilsekte spor ve diyet ayni anda cok guzel olucak ama nerde yemek gorunce icimdeki kucuk canavarlar dayanamiyommmmmm diye bagiriyor resmen😁😁
öyle valla dua edim bari zayıflamak için yoksa ne diyet ne spor 4 çocuğun içinde başımı kasiyamiyom kız kendime hiç vakit kalmiyo

Tynlyla

Kayıtlı Üye
rank
başlayacağım spora da diyet denedim başaramadım ya bana göre değil zaten şekeri ekmeği azaltım baya Bi ilk evlendiğimde 37 kiloydum valla o zaman da çok zayiftim ne yapsam kilo alamıyorum şimdide veremiyom🤣🙃
Kararlılık ve süreklilik gerekiyor ama işte 😀olmayınca olmuyor. Ben hariç herkes etrafımda zayıfladı. 2 ablam var ikiside manken gibi çocukların doğumundan sonra verdiler kilolarını. Kızıyorum arada onlara hani bu yolda beraberdik diye😀

Ünyeherbalifeyasemin

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 2. Kızımda emzirirken herbalife kullanmaya başladım 22 kilo verdim 🙈 🙈
Simdi tekrar hamileyim biran once bebegimin. Saglikla dogmasini bekliyorum tekrar herbalife ile guzel sonuclar almak icin 🥰 🥰
Evet biraz pahali urunler ama sizinle ilgilenen koçlar var hergün takibinizi yapıyor kacamak yapma imkaniniz olmuyor daha hizli ve güzel sonuclar aliyorsunuz 🥰

Tynlyla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 2. Kızımda emzirirken herbalife kullanmaya başladım 22 kilo verdim 🙈 🙈
Simdi tekrar hamileyim biran once bebegimin. Saglikla dogmasini bekliyorum tekrar herbalife ile guzel sonuclar almak icin 🥰 🥰
Evet biraz pahali urunler ama sizinle ilgilenen koçlar var hergün takibinizi yapıyor kacamak yapma imkaniniz olmuyor daha hizli ve güzel sonuclar aliyorsunuz 🥰
Emzirirken kullanabiliyor musun herbalife i ve nasıl birsey duydum ama içeriğini hiç bilmiyorum

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
kızlar ya bir türlü zayifliyamiyorum boyumda kisa🤣 tombik tombik dolaniyom hiç sevmiyom bu halimi spormu yoksa diyetmi hangisiyle daha iyi kilo verilir zayiflamam lazım valla hamile gibi dolaniyom iğrenç bi görüntü valla zayiflamam şart 🌝
Benim zayıflamada en iyi olduğum deneyimim aralıklı oruç yapmam oldu birde tabiki az çokta olsa hareket iyi olulor ki kaslardan erimesin diye spor salonuna çevirdim evi boğaz durmazsa istersen 40 yokuş in çık maalesef perşey boğazda bitiyor

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Benim zayıflamada en iyi olduğum deneyimim aralıklı oruç yapmam oldu birde tabiki az çokta olsa hareket iyi olulor ki kaslardan erimesin diye spor salonuna çevirdim evi boğaz durmazsa istersen 40 yokuş in çık maalesef perşey boğazda bitiyor
doğru canım ama hep doymadan kalkıyor zaten fazla yemiyorum doğum kiloların yavaş gidiyo bende malesef

Tüm sayfalar yüklendi.