Stres

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Filiz068283 tarafından oluşturulan Stres başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,516 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Stres
Konbuyu başlatan Filiz068283
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dudaklarım çok kabardı sanki silikon yaptırmışım gibi şişti yara oldu çok canım acıyor yemek yerken zorlanıyorum aksamlari yatarken deri kremi sürüyorum ama fayda etmiyor göğüslerimin uçları kurumuş yara gibi acıyor kavanoza ayva çekirdeğinden jel yapmıştım onu sürüyorum Streç yapıyorum yumuşacık olsun diye canım acıyor ne yapsam olmuyor zaman daraldıkca çok stres yapıyorum korku kaplıyor niye böyle oldum bilmiyorum kızlar sanki bunalıma girmiş gibiyim psikolojik olarak tuhaf hissediyorum kendimi çocukların bile seslerine tahammül edemiyorum artık 😦😦😦
Emzirmeden once uclarinin bu sekilde deforme olmasi cok kotu olmus ve neden oldu acaba , arastirdiniz mi? Emzirmeye basladiktan sonra deforme olmasiyla ilgili yasadim ve duydum ama oncesinde olmasi hem kotu olmus hem dusundurdu.. bence muhakkak doktorunuzla gorusmelisiniz bu konu.. hem goğuslerinizde hem dudaklarinizda ayni anda kuruma ve acima.. hormonlarinizla mi ilgili acaba? Bende bi netten bakiyim merak ettim..

Tüm sayfalar yüklendi.