Stresliyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Azranurun annesi tarafından oluşturulan Stresliyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,409 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Stresliyim
Konbuyu başlatan Azranurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen güzel anneler isim konusunda akıl fikir verin zira kararsızlık beni mahvediyor kızınız olsa hangi ismi bırakırsınız yazın bende artık birine kanaat ediyom offff😤😤😤😤
Eşim kesinlikle Elif ismine bayılıyor.
Bana sorarsan Simay, Irmak ve Ecrin üçlüsünü beğeniyorum. Kolay gelsin canım biz de isme karar veremedik hala aslında ben Araz ismini istiyorum ama eşim Efe die ısraar ediyor. En son pes ettim dedim ne istersen onu koy bu defa da o karar veremiyor 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bana sorarsan Simay, Irmak ve Ecrin üçlüsünü beğeniyorum. Kolay gelsin canım biz de isme karar veremedik hala aslında ben Araz ismini istiyorum ama eşim Efe die ısraar ediyor. En son pes ettim dedim ne istersen onu koy bu defa da o karar veremiyor 😂😂
Araz çok güzelmiş 💫

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşime göre büyüklerimiz o ismi söyleyemezmiş ben şahsen umursamıyorum ama ne yaparsın işte 😊
Ayni benim eş büyükler söyleyemez oyyy çok umrumda

Tüm sayfalar yüklendi.