Su icememek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minemine tarafından oluşturulan Su icememek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,396 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Su icememek
Konbuyu başlatan Minemine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Minemine

Kayıtlı Üye
rank

Merve.Sara

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaslar aranizda su icemeyen varmi 19 haftalik hamileym nerdeyse 3 aydir bir yudum su icemiyorum sivi olarak visne suyu icmeye camisiyrm yeni yeni de birseyler yemeye basladm bu arada 10 kg da verdim malesef
Bunu doktoruna söyledin mi ? Normal bir durum değil ve su tüketiminin faydası gebelikte inanılmaz önemlidir ❤

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Bunu doktoruna söyledin mi ? Normal bir durum değil ve su tüketiminin faydası gebelikte inanılmaz önemlidir ❤
Doktorumun da bilgisi var ama onunda yapacagi hicbirsey yok malesef basta serumlarla takviye yaptilar simdi biraz biraz yemeye baslayinca serumu biraktm doktorumda sivi tukette ne tuketrsen tuket diyor kadinda

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bir yudum bile alamiyorum o kadar kotu bir durum ki anlatamam yataktn cikamiyrum 1 ay oncesine kadar surekkli serum alyrdm yeni yeni toparlanmaya basladm malesef tesekkir ederm😇
Havuç suyu içebilirsen iç bebeğin suyu az ise faydası oluyormuş. Doğuma kadar bol su içmeyi öneriyorlar içememen çok kötü olmuş

Tüm sayfalar yüklendi.