Su icemeyen varmi...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minemine tarafından oluşturulan Su icemeyen varmi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 635 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Su icemeyen varmi...
Konbuyu başlatan Minemine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Minemine

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Yarin 16 haftalik olacak bebegim iki aydir dogru durust su tuketemiyorum iki ayda toplasaniz 5 bardak su icmemisimdir yemek zaten yiyemiyorum 8 kilo verdim surekli serum taktriyordum nerdeyse iki haftadr onuda taktrmiyorum varmi aranizda benim gibi olan ve birde agzi surekli tukruk uretip yutamayan tukurme ihtiyaci duyan kimse😔😔😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yarin 16 haftalik olacak bebegim iki aydir dogru durust su tuketemiyorum iki ayda toplasaniz 5 bardak su icmemisimdir yemek zaten yiyemiyorum 8 kilo verdim surekli serum taktriyordum nerdeyse iki haftadr onuda taktrmiyorum varmi aranizda benim gibi olan ve birde agzi surekli tukruk uretip yutamayan tukurme ihtiyaci duyan kimse😔😔😔
Bende öyleydim canım 9 10 kilo verdim bir yudum su bile içemiyordum sürekli hastanede serum alıyordum doğumdan önce son 8 hafta rahat edebildim oda yine çıkarırdım yiyip içtiğimi ama bir süre sonra toparlarsın inşallah 🤲🤲

Minemine

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleydim canım 9 10 kilo verdim bir yudum su bile içemiyordum sürekli hastanede serum alıyordum doğumdan önce son 8 hafta rahat edebildim oda yine çıkarırdım yiyip içtiğimi ama bir süre sonra toparlarsın inşallah 🤲🤲
O kadar zor bir surec ki gercekten anlatamam cok tesekkur ederim😊

Tüm sayfalar yüklendi.